Hvordan ville du have det, hvis du troede, du vandt svimlende 450 millioner kroner i Lotto, for derefter at opdage, at du har været udsat for måske nok historiens største Lotto-brøler?

Så har du det måske ligesom handicappede Jens Naumann fra Tyskland, der var så sikker på at have skudt papegøjen, at han lod jublen bryde løs, skriver norske TV2.no.

1. april i år sad Jens Naumann sammen med sin mor, Hiltrud, i familiens havepavillon med lokalavisen Berliner Kurier og lottokuponen foran sig.

Her opdagede den 43-årige tysker, at alle tallene på den lille kupon stemte: Det var præcis de samme som stod i avisen. Mor og søn tjekkede dem flere gange for at være på den sikre side – og den var god nok.
Gevinsten lød på hele 60 millioner euro – hvilket svarer til cirka 450 millioner danske kroner.

Mor og søn skreg af glæde.

»Det er umuligt at beskrive, hvordan det føles. Jeg troede, jeg ville få et hjerteanfald,« siger Jens Naumann til tv-stationen RTL.

450 millioner kroner. Det lyder næsten for godt til at være sandt – og det var det også. Det måtte Jens Naumann senere på dagen sande, at lokalavisen havde trykt forrige uges lottotal. Jens Naumann opdagede fejlen, da han dobbelttjekkede tallene på tekst-tv.

Berliner Kurier kunne bekræfte kæmpefadæsen, og som kompensation for brøleren har avisen nu tilbudt Jens Naumann og hans mor en ferierejse til Marokko.

Selv om Jens Naumann sidder tilbage med en bitter smag i munden, er det ikke sidste gang har kastet penge efter lottospillet, understreger han.

»Det er den eneste mulighed for at blive rig, og håbet dør aldrig,« siger han.