Englænderne er blandt verdens grimmeste. Det mener brugerne af datingsiden 'BeautifulPeople.com' i hvert fald. En datingside, der kun vil have smukke brugere.


Mindre end en ud af otte britiske mænd og kun tre ud af tyve britiske kvinder, som har ansøgt om at blive optaget i BeautifulPeoples.com's selskab, er blevet lukket ind i varmen. Det skriver Reuters.

Konceptet bag BeautifulPeople er enkelt. Et nyt potentielt medlem ansøger om optagelse ved at oprette en kort profil og indsende et billede. I løbet af de næste 48 timer stemmer sidens brugere af det modsatte køn så om, hvorvidt ansøgeren skal optages i det smukke selskab eller ej. Siden er en dansk opfindelse, men blev i sidste måned gjort global. Siden er knap 1,8 mio. mennesker fra 190 lande blevet afvist og kun 360.000 nye medlemmer blevet optaget. 

Ifølge siden er de svenske mænd de smukkeste i verden. Her bliver hele 65 pct. optaget. Hvad gælder kvinderne indtager de norske naboer en førsteplads med en optagelsesprocent på hele 76.

De eneste, der scorer lavere end briterne, er de russiske og polske mænd. De russiske kvinder der imod har en optagelsesprocent på 44.


Og hvordan står det så til med danskerne? Ikke helt skidt. De danske mænd kommer ind på en tredjeplads som verdens smukkeste efter Sverige og Brasilien. Hvad angår de danske kvinder, gives der dog ikke noget svar. De figurerer ikke i BeautifulPeople.com's undersøgelse.