Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

De populære radioværter David Mandel og Christian Fuhlendorff sender fredag den 15. april sidste udgave af deres radioprogram Ghandi på P3. Det afslørede de to herrer i mandagens udgave af programmet, der bliver sendt hver formiddag mandag til fredag.

»Vi har efterhånden sendt det her program i et par år. Det er faktisk sådan, at ikke i den her uge, men næste uge, er den sidste uge, vi sender vores program. Ghandi is over,« lyder det fra de to værter.

De to værter har slået sig op på at sprede 'god Ghandi' og gøre verden til et bedre sted. En mission, der ikke helt er lykkedes ifølge David Mandel og Christian Fuhlendorff.

»Vi satte os en mission om at gøre verden til et bedre sted. Er verden blevet et bedre sted? Nej. Vi fandt også ud af, at da vi begyndte at holde med landsholdet, så vandt de ingen kampe. Så det bedste, vi kan gøre for verden, det er at sige 'Vi stopper her', for det er gået den forkerte vej, siden vi startede. Vores erklærede mål har simpelthen været en dundrende fiasko,« siger de to værter i programmet.

Se værterne 'breake' nyheden her.

Programmet bliver sendt sidste gang 15. april.

 

 

Andre læser også