Donald Trump er netop nu i gang med en flere dages udlandsrejse, og mandag ankom den amerikanske præsident til Israel.

Som det hør og bør er USA’s førstedame også repræsenteret på en sådan rundrejse, men måske Melania Trump hellere ville have siddet i sit hjem på toppen af Trump Tower i New York. I hvert fald så hun ikke ud til at være i sit bedste humør, da hun sammen med sin mand og den øvrige Trump-stab ankom til Israel.

Et klip fra ankomsten, der lige nu spreder sig som en steppebrand på de sociale medier, viser, at hun dasker til sin mands hånd, da han angiveligt forsøger at fange hendes hånd for at holde hende i hånden.

Det er den israelske avis, Haazertz, der har delt klippet, og flere Twitter-brugere gør sig humoristiske på præsidentparrets vegne.

Den amerikanske forfatter Karen Civil har delt klippet på Twitter med teksten ’Store dele af USA føler det samme som dig, Melania’. Klippet har i skrivende stund fået over 6000 likes.

En anden skriver: ’Haha, for fanden. Melania hader Donald så meget’.

Selv 'Frank Underwood', præsidenten i den populære Netflix-serie 'House of Cards', har delt klippet:

'Well, det her er pinligt,' skriver den fiktive præsident.

Det er ikke første gang, den 45-årige førstedame kommer med en fysisk stikpille til sin mand. Under et traditionelt påske-arrangement i Det Hvide Hus glemte Donald Trump at holde hånden over hjertet under afspilningen af den amerikanske nationalmelodi, og Melania Trump måtte puffe til sin mand for at gøre ham opmærksom på det.

Donald Trump har netop været i Saudi Arabien, og efter opholdet i Israel, hvor han bl.a. har mødtes med den israelske premierminister Benjamin Netanyahu, skal han besøge Belgien og Italien, inden turen går hjemad til USA igen.

Her må Donald Trump nok igen forholde sig til anklager om, at hans præsidentkampagne havde et alt for tæt samarbejde med Rusland under præsidentvalget.

Bedøm selv: Dasker Melania til sin mands hånd, da han forsøger at holde hende i hånden?