epa05116803 British singer-songwriter Ellie Goulding performs during her concert at the Barclaycard Arena in Hamburg, Germany, 21 January 2016. EPA/LUKAS SCHULZE
epa05116803 British singer-songwriter Ellie Goulding performs during her concert at the Barclaycard Arena in Hamburg, Germany, 21 January 2016. EPA/LUKAS SCHULZE Foto: LUKAS SCHULZE

Den engelske sangerinde Ellie Goulding har lagt et billede op på Instagram, som viser, hvor tæt hun var på at ryge i en iskold sø.

Hvis Ellie Goulding ikke har lyst til at tage til Norge i den nærmeste fremtid, er det nok helt forståeligt.

For sangerinden har på Instagram lagt et opsigtsvækkende billede op en bil, som er brudt halvvejs gennem isen.

Lukas Graham i Forum

Goulding, som særligt er kendt for hittet 'Love me like you do', skriver under billedet, at hun for nogle uger siden var i Norge sammen med den 22-årige fotograf Conor McDonnell, da uheldet skete.

De to personer kørte over en frossen sø i mørke, da isen knækkede. Bilen kom dog ikke helt igennem, og Conor McDonell skriver på sin profil, at de måtte kravle op igennem soltaget. Og ud i den norske kulde med minus 30 grader.

McDonnell valgte derefter at forevige øjeblikket, da han tog billedet, som både ham og Ellie Goulding har lagt på Instagram.

Ellie Goulding

De kan dog være taknemmlige for, at de var hurtigt ude af bilen. For få øjeblikke efter billedet var taget, forsvandt bilen ned i den iskolde sø.

Hverken Goulding eller McDonnell skriver noget om, hvordan de efterfølgende blev reddet.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.