Terror, død og ødelæggelse. Det er en hård tid at leve i. Men selv i alvorens skygge skal der være plads til smil. Og de smil har hjemmesiden Elite Daily prøvet at finde frem.

Der har ellers ikke været meget at smile af de seneste par uger. For få uger siden blev 130 personer dræbt i terrorangrebet i Paris. Siden stormede bevæbnede mænd et hotel i Mali og tog over 170 personer til gidsel. Og senest brød konflikten mellem Rusland og Tyrkiet ud i lys lue, da tyrkerne skød et russisk fly ned.

Men der er måske alligevel ikke grund til at miste al tro på menneskeheden. Her er i hvert fald tre historier, der kan lyse lidt op i mørket.

1. Tilliden spirer i Paris

Efter terrorangrebet i Paris ville en naturlig reaktion for mange have været at slå automatpilotten til - og udgyde had. Men i Paris beviste en muslimsk mand med bind for øjnene, at tilliden trods alt stadig spirer i kærlighedens by.

Manden havde taget bindet for øjnene og stod med et skilt, hvor der stod: 'Jeg er muslim, og jeg bliver karakteriseret som terrorist. Jeg stoler på dig. Stoler du på mig? Hvis ja, så kram mig'. Den opfordring tog mange til sig og beviste dermed, at de trods terroren ikke lod stereotypet af muslimer vinde.

Du kan se den gribende video af begivenheden her.

2. Dine forældre elsker dig mere, end du aner
Den amerikanske skuespiller og komiker Aziz Ansar lagde den 11. november en selfie på sin Facebook-profil, hvor han stod sammen med sin far. Kort forinden havde faren medvirket i Ansars serie 'Master of None'. Og beskeden til faren var ikke bare et vigtigt budskab, men også en rørende hilsen. Læs historien her - og prøv at undgå at få en klump i halsen.

»Min far valgte at bruge det meste af sin ferie i år til at medvirke i 'Master of None'. Efter vi havde optrådt sammen sagde han. 'Det her var rigtig sjovt, og jeg kunne godt lide at optræde i showet - men jeg gjorde kun det her for at kunne bruge mere tid sammen med dig'.«

Selfie af Aziz Ansar og hans far.
Selfie af Aziz Ansar og hans far.
Vis mere

»Jeg brød næsten med det samme ud i tårer, fordi det gik op for mig, hvor meget han bekymrer sig om mig - og hvor meget han har ofret for, at jeg kunne leve det her liv. Jeg følte mig som et røvhul for alle de gange, jeg ikke har besøgt mine forældre - og har fortalt dem, at jeg ikke har villet blive hos dem, fordi jeg kedede mig. Jeg er utrolig heldig, og det samme er mange af jer. Jeg håber ikke, det her bliver for sentimentalt, men hvis dine forældre er gode mod dig, så gør noget godt for dem. Jeg er sikker på, at de elsker dig mere, end du aner.«

3. De har våben, men vi har blomster
En lille dreng blev interviewet efter terrorangrebet i Paris. Han ville forlade byen på grund af de 'onde, onde mænd med våben'. Drengens far prøvede dog at berolige sønnen ved at sige at 'de har måske våben, men vi har blomster'.

Se det rørende klip her.