Pas godt på dine fødder, så de kan passe på dig.

Sådan lyder det gode råd fra en amerikansk mand fra Texas, efter at hans ene fod blev udsat for et udsædvanligt angreb fra kødædende bakterier.

Det skriver britiske Metro.

Efter en træning opdagede han, at det kløede helt vildt under den ene fod. Hudens overflade var da også mere ru og hård, end den plejede at være, men han slog det hen.

Manden fortsatte med at træne, men foden fik det ikke bedre. Der var vokset fem store vorter frem, som han forsøgte at få bugt med ved at smøre foden ind i eddike og fodcremer.

Hans læge var dog ude af stand til at vide, hvad der var galt med foden. Ængstelsen i mandens ansigt blev ti gange værre, da de fem vorter fik kulør og blev blodige og fik sorte pletter. Det viste sig, at vorterne indeholdt kødædende bakterier, der truede med at gøre det onde ved foden.

En amerikansk mands ene fod blev udsat for et udsædvanligt angreb fra en kødædende bakterie. Nu advarer han andre om ikke at gå barfodet.
En amerikansk mands ene fod blev udsat for et udsædvanligt angreb fra en kødædende bakterie. Nu advarer han andre om ikke at gå barfodet.
Vis mere

Heldigvis fik manden de ondartede vorter fjernet ved en operation i februar. Måneder med smerter var nu endeligt forbi. Troede han.

Men pinslerne var alligevel ikke helt ovre for den uheldige amerikaner, der længe efter operationen var ude af stand til at gå. Da lægerne fjernede vorterne, fjernede de samtidig en masse hud, og han skulle derfor have en hudtransplantat til at dække de åbne sår. En hudtransplantat lavet af fiskeskæl fik endelig foden til at hele, som den skulle.

Nu advarer den uheldige amerikaner andre, der vælger at gå barfodet i omlædningsrummet og i andre fællesarealer.

»Gør dig en tjeneste og have sko på i det offentlige rum, hvor der er vand. Virusser har kronede dage i disse områder,« siger han ifølge Metro.