Skandalen om den nu afdøde engelske DJ og tv-vært Jimmy Savile, når nu nye højder. I går afslørede britisk politi, at Savile formentlig har voldtaget, forulempet eller befølt op mod 200 mindreårige.

Men den tidligere så populære tv-vært misbrugte ikke kun fremmede børn. Han lod det også gå ud over hans egne familiemedlemmer. Hans storesøsters barnebarn fortæller, at hun også er blevet forulempet af Jimmy Savile, der døde sidste år, 84 år gammel.

Til den engelske avis The Daily Mail fortæller nu 49-årige Caroline Robinson, hvordan Savile forvandlede hendes barndom til et mareridt. Hun blev misbrugt af ham to gange. Som tolvårig og igen tre år senere.

- Da jeg var yngre fik jeg flashbacks, de invaderede mine drømme. Jeg genlevede alt det, der var sket med mig i slowmotion - jeg vågnede op svedende. Jeg så hele scenen for mig, som var jeg en ude fra, der kunne se det hele på afstand, og det værste er, at jeg ikke kunne stoppe det. Jeg skreg, men ordene ville ikke komme ud, og stanken af cigarrøg giver mig stadig gåsehud, fortæller hun til avisen.

Men her stoppede familieskandalen ikke. Caroline Robinson har senere fundet ud af, at hendes egen bedstemor, Saviles storesøster Marjorie, var bevidst om overgrebene, men ikke greb ind, da Savile betalte hende for at tie stille.

I følge Caroline fik hendes bedstemor alt, hvad hun ønskede for at lade overgrebene forblive en hemmelighed. Han betalte for alt lige fra sygeforsikringer, de bedste advokater og sågar et hus på bredden af Nilen, så bedstemoren kunne dyrke sin interesse for det gamle Egypten.

- Hvis Marjorie havde sladret, ville Jimmy miste alt. Ingen berømmelse, ingen penge, og han var røget i fængsel. Og Marjorie ville stå tilbage med ingenting. Hvad Jimmy gjorde mod mig var forfærdeligt, men det mest foruroligende ved det hele var, at min bedstemor, som jeg elskede overalt på jorden, vidste nøjagtigt, hvad der foregik, og at hun holdte munden lukket, fordi Jimmy havde købt hendes tavsheds, siger hun.

Politiet i London oplyste i går, at de nu undersøger en række formodede medskyldige i Saviles overgreb. Politiet har fået over 400 henvendelser om overgreb og mener, at 200 af dem kan relateres til tv-værten.

Det tal mener Caroline Robinson er alt for lavt sat.

- Jeg tror der er tusinder af personer derude, der som drenge eller piger er blevet misbrugt af min grandonkel. Mange af hans ofre var uskyldige og sårbare. Det er grunden til, at han besøgte hospitaler og børnehjem. Jeg tror han var ligeglade om de var drenge eller piger, men han havde en præference. De skulle være under 15, siger hun til avisen.