John Edwards kunne være blevet USAs præsident - nu gør han sig bemærket ved at sætte sin tidligere elskerinde, Rielle Hunter, og hendes barn på gaden.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Ifølge tophemmelige dokumenter, der er blevet lækket til avisen The National Enquirer, er John Edwards unægteligt far til Rielle Hunters barn - dog har han endnu ikke ville indrømme dette. Men efter sigende skulle affæren med Hunter være hovedårsagen til, at han trak sig fra valgkampen om at blive USAs præsident.  

Nu er der imidlertid opstået skår i det tidligere forhold mellem de to, fordi Rielle Hunter ville have mere John Edwards til at betale mere i børnebidrag. Den tidligere præsidentkandidat blev så rasende, at han satte mor of datter på gaden - og det bare få dage før de skulle flytte ind i den bolig, han havde købt til dem.

- John var så sur, at han ikke ville lade Rielle flytte ind i huset, selvom der var en hel flyttebil med ting på vej, fortæller en kilde til The National Enquirer.

Rygterne siger, at John Edwards længe har haft planer om, at gå ud med en offentlig erklæring, der fortæller, at han er barnets far. Men så langt er han endnu ikke nået.