Den danske tennis-darling Caroline Wozniacki spillede i dag for ti år siden sin første WTA-kamp som professionel. Det skriver hun på sin Instagram-profil.

Caroline Wozniacki har mange jern i ilden. Bare inden for den seneste uge har hun skabt overskifter i medierne ved at 'photobombe' et billede af David Beckham. Men det er nu danskerens tenniskarriere, der fylder det meste i Wozniackis tilværelse.

Netop i dag er det ti år siden, at Caroline Wozniacki spillede sin første kampe på WTA-touren, og det fejrer hun ved at uploade et gammelt billede på Instagram.

»For præcis ti år siden i dag, spillede jeg min første WTA-kamp og blev professionel. Jeg var bare en lille pige med en drøm om at blive én af de bedste tennisspillere i verden. En drøm, som jeg har arbejdet hårdt for, så længe jeg kan huske.10 år efter lever jeg min drøm, spiller på de største baner og har de bedste fans i verden! Jeg kan ikke forstå, at de 10 år bare er fløjet af sted! Der er stadig så mange ting, jeg vil opnå, og jeg kan ikke vente på at se, hvad de næste 10 år bringer!« skriver Wozniacki under billedet.

Stort tillykke med jubilæet skal det lyde herfra.