Heldet var ikke med Caroline Wozniacki, da lodtrækningen til næste uges WTA-turnering i Dubai blev foretaget.

Caroline Wozniacki har den kommende uge ved WTA-turneringen Dubai Duty Free Tennis Championships chancen for at tilbageerobre verdensranglistens førsteplads.

Men skal den 20-årige dansker distancere den nye etter, Kim Clijsters, skal hun som minimum kvalificere sig til semifinalen.

Og det bliver svært.

Lodtrækningen har nemlig maget sig således, at Caroline Wozniacki i kvartfinalen kan møde sin onde ånd, kineseren Na Li.

Men vejen mod denne kamp er ikke nem:

Ganske vist er Caroline Wozniacki oversidder i første runde. Men herefter skal hun møde vinderen af kampen mellem slovakken Daniela Hantuchova og russeren Anna Chakvetadze. Begge spillere har tidligere ligget nummer fem på verdensranglisten, og søndag formiddag vandt førstnævnte finalen ved WTA-turneringen i thailandske Pattaya 6-0, 6-2 over Sara Errani, Italien.

Vinder Caroline Wozniacki denne kamp venter herefter formentlig Petra Kvitova. Og også hun er i topform. Søndag eftermiddag vandt hun finalen ved WTA-turneringen i Paris 6-4, 6-3 over Kim Clijsters.

Mens Caroline Wozniacki er topseedet ved Dubai Duty Free Tennis Championships, er russeren Vera Zvonareva blevet tildelt en andenseeding. Blandt deltagerne finder man endvidere den regerende French Open-mester Francesca Schiavone, Jelena Jankovic, Samantha Stosur samt Victoria Azarenka.