Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Genoplev kampen i LIVE-bloggen nederst i artiklen.

FC København formåede ikke for alvor at stikke en kæp i ærkerivalerne fra Brøndby IF’s guldhjul. 1-1 endte lokalbraget i et fodboldfestklædt Parken efter en intens kamp, som bød på rigeligt med chancer, men småt med smuk fodbold.

Viktor Fischer var heller ikke bleg for at komme med en stikpille til rivalerne. Det kan du læse om her.

Her er kommentarerne og karakterene fra BTs udsendte:

FCK (snit: 4,7)

Stephan Andersen
Andersen var FCK en god mand, da resten af holdet lukkede ned i minutterne efter pausen. Her holdt han Løverne inde i en kamp, de var ved at lade glide ud af hænderne.
10

Peter Ankersen
Højre backen lå og sov sødt sammen med resten af bagkæden, da Brøndby chokscorede efter to minutter. Et stolpeskud er ikke nok til at redde Ankersen fra en skidt kamp.
02

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Michael Lüftner
De glæder sig til, Erik Johansson er helt tilbage i FCK. Og det kan man godt forstå. Der mangler ro og flair i dét midterforsvar – og det kommer ikke fra Lüftner.
02

Denis Vavro
Sammen med sin tjekkiske makker har Vavro evnen til at skabe usikkerhed selv i Fort Knox. Slovakken var i dén grad med til at lukke Brøndby ind i kampen efter pausen.
00

Nicolai Boilesen
Boilesen kan bestemt stadig slå et habilt indlæg, når det tager ham. Han lagde op til udligningen, men var derudover for svingende i sit forsvarsspil.
4

Robert Skov
De bliver glade for Robert Skov i FCK. Den tidligere Silkeborg-profil kan både drible og sparke, men slutproduktet og det defensive spil var store mangler i Skovs spil.
4

FCK's Pieros Sotiriou gjorde det til 1-1. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018)
FCK's Pieros Sotiriou gjorde det til 1-1. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Rasmus Falk
Falk lavede knap en fejl fra sin plads på den centrale midtbane i kampens første tredjedel. Men så kom de snigende. Det ender i en godkendt kamp fra fynboen.
7

Zeca
Grækeren var mere overbevisende defensivt, end han var offensivt, hvor det ikke blev til mange lækkerier. Holdt godt styr på Brøndbys ellers så stærke midtbane.
7

Nicolaj Thomasen
Vi venter stadig på, Thomsen for alvor kommer i gang, men nordjyden var anonym fra kampens begyndelse. Han fik bedre fat efterhånden, men gjorde ingen forskel.
02

Viktor Fischer
Har været en gevinst for FCK siden januar. Og det bliver han ved med. Fischer var en evig kilde til uro før pausen, hvor FCK styrede slaget. Faldt siden med holdet.
7

Pieros Sotiriou
Da cyprioten scorede sidst i 1. halvleg lignede det umiskendeligt en FCK-sejr. Men bortset fra scoringen var Sotiriou ikke dødsensfarlig. Manglede Santanders støtte.
7

Ståle Solbakken
Nordmanden havde alle kort på hånden, da hans hold gik til pause. Men hånden blev spillet forkert. I stedet overtog Brøndby kampen og initiativet.
4

FCKs fans under Superligaens mesterskabsspil mellem FCK-Brøndby i Telia Parken.
FCKs fans under Superligaens mesterskabsspil mellem FCK-Brøndby i Telia Parken. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

BRØNDBY (snit: 5,3)

Frederik Rønnow
Brøndby-keeperen kommer til at efterlade et kæmpe hul, når han til sommer skifter til Bundesligaen. Var med flere store redninger årsagen til, at Brøndby stadig var i live.
10

Johan Larsson
Lignede konstant en mand, der var bare ét millisekund fra at komme for sent i alt, hvad han lavede, ind til det rent faktisk skete, og han blev overspillet ved FCKs udligningsmål.
4

Paulus Arajuuri
Skidt kamp af finnen. Åbnede opgøret med en fejlaflevering, der snildt kunne have kostet et mål, og var derfra på hælene overfor de livlige FCK-angribere.
02

Brøndbys Kamil Wilczek scorede til 1-0 i Superligaens mesterskabsspil mellem FCK og Brøndby. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018)
Brøndbys Kamil Wilczek scorede til 1-0 i Superligaens mesterskabsspil mellem FCK og Brøndby. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Benedikt Röcker
Reddede en del med sin forudsigelighed, men var som vanligt udfordret på sin hurtighed. Kom flere gange til at ligne en køreskoleelev fanget i en trepunktsvending.
4

Anthony Jung
Blev den lille i duellen med Sotiriou ved FCKs udligning, men udfyldte ellers sin rolle. Dog ikke så dominerende i offensiven som tidligere på foråret.
4

Kasper Fisker
Flået ud i pausen efter en af sæsonens ring-este indsatser. Han plejer at have fødderne til de hurtige kombinationer og være første mand i presset. Mod FCK var plejer død.
02

Christian Nørgaard
Solid. Det er prædikatet, man sæsonen igennem har kunnet klistre på Nørgaard. Ryddede op for kammeraterne, men satte ikke selv meget i gang.
7

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Hany Mukhtar
Lavede oplægget til Brøndbys lynscoring, men ellers var det under vanlig standard for den tyske kreatør. Mange boldtab og for få afgørende aktioner. Virkede træt i slutfasen.
4

Simon Tibbling
Kæmpede som resten af Brøndby-holdet med spillet i begyndelsen. Men efter pausen var han alle vegne og afgørende for Brøndbys genopstandelse.
7

Kamil Wilczek
Polakken er helt og aldeles ustoppelig for tiden. Scorede – selvfølgelig – for sjette kamp i træk, men skal altså score på et tomt mål, hvis han vil med til VM.
10

Teemu Pukki
En anonym indsats fra den finske topscorer, der efter en forrygende indledning på foråret ikke banker til loftet på samme måde. Står lige nu i skyggen af sin varme makker.
4

Alexander Zorniger
Fik efter en rædderlig første halvleg fundet modsvaret til FCKs pres i første halvleg. Blandt andet med indskiftningen af Lasse Vigen.
7

FCKs Pieros Sotiriou og Brøndbys Benedikt Röcker under Superligaens mesterskabsspil mellem FCK-Brøndby i Telia Parken.
FCKs Pieros Sotiriou og Brøndbys Benedikt Röcker under Superligaens mesterskabsspil mellem FCK-Brøndby i Telia Parken. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Genoplev kampen i LIVE-bloggen her:

Andre læser også