Esbjerg-træner Niels Frederiksen kunne formentlig bruge samme frase, som han tidligere på eftermiddagen havde beskrevet FCVs sejr med. Noget lort.

Esbjerg lignede længe et hold, der ville tage et og måske tre point mod FCK, men dummede sig til sidst. Og det øger nu presset på klubben i kampen mod nedrykning.

FC Vestsjælland ånder jer i nakken nu. Føler I jer pressede?

»Det er klart, at stregen kommer tættere på. Men jeg har hele tiden sagt, at vi er en del af den nedrykningskamp, så jeg er ikke nødvendigvis overrasket. Vi skal til at have nogle point. Det er der ikke nogen tvivl om. Bliver FC Vestsjælland ved med at vinde, så skal vi have dem. Og det tror jeg også, vi får.«

For godt et år siden gik I videre fra gruppespillet i Europa League. Nu flirter I med nedrykning med en måned tilbage af sæsonen. Er det godt nok?

»Det tænker jeg ikke så meget på. Jeg er nødt til at forholde mig til, hvordan det ser ud nu. Vi kan ikke bruge tidligere meritter til noget.«

I har en kamp i næstsidste runde mod FC Vestsjælland, der potentielt kan afgøre det hele. Men hvor vigtigt er det for dig, at det ikke bliver en alt eller intet-kamp?

»Det vil vi gøre alt for at undgå. Alt.«