Kampen mellem de to oprykkere AGF og Viborg endte uafgjort, hvor holdene dominerede hver sin halvleg.

AGF's angriber Kim Aabech var også tilfreds med det ene point i mandagens kamp. Men kun fordi hans hold spillede en mand i undertal i det sidste kvarter.

»Vi kan sagtens bruge det ene point, når man tænker på det røde kort. For der bliver vi nødt til at lave ændringer og bevare pointet,« siger Kim Aabech til TV 3 Sport.

Angriberen var dog ikke i tvivl om, at AGF spillemæssigt var et niveau højere end mandagens modstander, som han mente pakkede sig.

»Jeg synes, vi spiller bedst fodbold. Specielt i dele af første halvleg, hvor vi får Viborg på hælene. Og jeg er skuffet over Viborg i dag, fordi hvis man spiller sådan hele sæsonen, får de ikke ret mange point,« siger han.

Viborgs kantspiller Jonas Kamper erkender, at hans holds spil ikke var det bedste, men han er ikke i tvivl om, at holdet nok skal få point i sæsonen.

»Vi kan byde de fleste op til dans muskelmæssigt, fordi vi har et rigtig voksent hold. Vi så sidste år med Hobro, at det sagtens kan lykkede med hård fight, og det ved vi, at vi kan,« siger Jonas Kamper til TV 3 Sport.