AaB-angriberen Jannik Pohls deltagelse i U21-landsholdets kampe i EM-kvalifikationen mod Georgien og Finland kan måske komme i fare.

Således kom han humpende til mødet med pressens udsendte efter nordjydernes nederlag på 1-4 i Superligaen mod FC Midtjylland.

»Desværre vred jeg om på min højre ankel. Nu må vi se. Jeg skal lige have en nat i sengen før jeg kan svare præcist på om jeg kan spille. Men jeg forventer helt sikkert at møde ind i landsholdslejren i min hjemby (Aalborg, red.),« sagde Jannik Pohl, der for første gang i dette efterår scorede for AaB i Superligaen i direkte spil.

Fik du ikke set Superliga i weekenden? Så se alle de flotte kasser fra rundens kampe her.

»Jeg er også glad for mine to scoringer på straffespark tidligere i sæsonen. Men det var dejligt også at lave et godt mål mod FCM. Det giver selvtillid,« sagde Jannik Pohl.

FC Midtjylland blev sat i gang med det straffespark, som Kasper Pedersen begik mod Paul Onuachu.

»Jeg har ikke genset situationen på tv efter kampen. Men jeg holder ham altså ikke,« sagde stopperen, der syntes, at AaB havde fortjent en bedre skæbne.

»Den store foreskel på FCM og os er, at de var mere effektive. I store dele af kampen synes jeg, at vi var godt med,« sagde Kasper Pedersen, hvis synspunkt blev bakket op af cheftræner Morten Wieghorst.

»Jeg føler ikke, at FCM er tre mål bedre end os. Det er selvfølgelig nemt for mig at sige, men vi lærer af oplevelsen og bruger den til næste gang vi møder dem,« sagde han og tilføjede:

»Specielt deres andet mål kort tid før pausen blev kritisk for os. Vi havde i begyndelsen af anden halvleg muligheden for at svare igen. Desværre fik vi ikke scoret Af dette kan vi lære, at man skal gribe chancen, når den opstår.«

AaB var endnu engang uden de skadede midtbaneveteraner Rasmus Würtz og Kasper Risgård, men der er begrundet håb om at de kan gøre comeback efter den kommende landsholdspause.