Det er en voldsom video, der lige nu florerer af NBA-stjernen Rajon Rondo og hans kæreste, Ashley Bachelor.

På videoen, der er delt hyppigt på de sociale medier, kan man nemlig se Atlanta Hawks-spilleren skubbe en kvinde ind i en bil, hvorefter hans kæreste slår kvinden i ansigtet.

Ifølge mediet TMZ var parret indblandet i et større skænderi i et lejlighedskompleks i Los Angeles 28. juli, og ifølge en retssag, som blev indgivet i sidste uge, handlede skænderiet om en bestemt parkeringsplads.

Den forslåede kvinde, hvis navn er Toktam Jorshari, forklarer i retsdokumenterne, at hun parkerede ved siden af Rondos Rolls-Royce, som angiveligt var parkeret på en handicapplads.

34-årige Rajon Rondo.
34-årige Rajon Rondo. Foto: Douglas P. DeFelice
Vis mere

Jorshari fortæller videre, at NBA-stjernen var sur over, at hun parkerede for tæt på hans bil, og herefter opstod skænderiet. Du kan se videoen nederst i artiklen.

På videoen kan man se, hvordan Rondo skubber til Jorshari, hvorefter Bachelor begynder at slå kvinden i ansigtet, hvorefter kvinden søger væk fra parret.

TMZ har taget kontakt til Rondos advokat, Mark D. Baute, og har modtaget parrets forklaring på, hvad der skete i parkeringskælderen.

»Hr. Rondo forsøgte at adskille dem og holde dem væk fra hinanden, han skubbede ikke nogen,« forklarer han først og tilføjer:

Rajon Rondo kunne sammen med Los Angeles Lakers lade sig hylde som mestre tidligere i år.
Rajon Rondo kunne sammen med Los Angeles Lakers lade sig hylde som mestre tidligere i år. Foto: Kim Klement
Vis mere

»Jeg så videobåndet i juli under den første corona-bølge. Rajon Rondo havde en brækket tommelfinger, og hans køretøj var derfor korrekt parkeret på en handicapplads, mens han hentede sin kæreste.«

»Kvinden valgte at parkere sin bil to centimeter fra hr. Rondos dør, og hun holdt ikke på en reel parkeringsplads. Hun nægtede derefter at flytte sin bil.«

TMZ oplyser videre, at Rondo ikke har i sinde at betale erstatning til kvinden, som nu har sagsøgt ham og kæresten for den voldelige opførsel.

Jorshari hævder, at hun kom til skade ved episoden, og netop derfor har hun sagsøgt kæresteparret og anmodet om en erstatning på over en million dollar, som svarer til lidt over seks millioner danske kroner.

Det er endnu uvist, om NBA undersøger sagen nærmere.