Så blev det lørdag, og det betyder masser af sport i Danmark og det store udland. Mit navn er Morten Bjerregaard, og jeg vil give dig overblikket over de vigtigste sportsbegivenheder denne gråvejrs-lørdag.

21:37 - HÅNDBOLD: KIF faldt med ære i Barcelona
Kræfterne rakte lige akkurat ikke til det store Champions League-mirakel for KIF Kolding København. Efter at have ført med otte mål mod selveste FC Barcelona endte det med ærefuldt 28-25-nederlag til danskerne.

21:19 - HÅNDBOLD: Nu fører FC Barcelona
Efter at have været bagud med otte mål undervejs har FC BArcelona nu bragt sig foran med 23-22 hjemme mod KIF Kolding København. Der resterer otte minutter.

20:42 - HÅNDBOLD: KIF i front ved pausen
KIF Kolding København var foran med otte mål undervejs i første halvleg af Champions League-kampen ude mod FC Barcelona. Men langsomt dog sikkert har storklubben ædt sig ind på danskerne. KIF fører 13-11 ved pausen.

20.28 - HÅNDBOLD: KIF holder stædigt fast i føring
KIF Kolding København holder stædigt fast i deres føring mod mægtige Barcelona i Palaugrana. Efter 20 minutters spil er Spellerberg og co. foran 11-4. Det er nærmest sensationelt af det danske mandskab.

20.22 - FODBOLD: Arsenal ny etter i Premier League
Takket være scoringer fra Olivier Giroud og Laurent Koscielny er Arsenal ny nummer et i Premier League efter en 2-1-sejr hjemme mod Everton. Dog kan en af de to Manchester-klubber overtage duksepladsen, når de møder hinanden søndag.

20.16 - HÅNDBOLD: KIF med fremragende start i Barcelona
Det skadesplagede KIF Kolding København-mandskab har fået en fremragende start på Champions League udekampen mod mægtige Barcelona. Således har danskerne bragt sig foran 8-1 efter tolv minutters spil.

19.55 - FODBOLD: Simon Makienoks træner fyret
Guy Lazon er blevet fyret som manager i Championsship-klubben Charlton. Det skriver Sky Sports. Tidligere lørdag tabte Charlton på hjemmebane til Brentford, hvor Lasse Vibe kom på måltavlen.

19.20 - FODBOLD: Arsenal foran mod Everton
Hjemme på Emirates er Arsene Wengers udvalgte foran 2-1 ved pausen mod Liverpoolholdet fra Everton. Olivier Giroud og Laurent Koscielny har scoret for hjemmeholdet, mens Ross Barkley reducerede for gæsterne lige inden dommerens pausefløjt.

18.52 - HÅNDBOLD: Viborg slår Randers i dameligaen
Det er en succesfuld sportsdag for Viborg denne lørdag. Først slog byens fodboldhold Esbjerg i Superligaen, og få timer efter slog Viborgs håndboldkvinder topholdet fra Randers. Det er slet ikke så tosset at være viborggenser denne lørdag.

18.30 - FODBOLD: Mourinho aflyser obligatorisk pressemøde
Den karismatiske portugiser skaber endnu engang store overskrifter. Først blev han sendt på tribunen i pausen af lørdagens opgør mod West Ham, og nu har han så aflyst det obligatoriske pressemøde efter kampen. Vi følger situationen.

18.00 - FODBOLD: Mourinhos tropper i nyt nederlag
Ti kampe hvoraf halvdelen er tabt er Chelseas facit indtil nu Premier League. Lørdag eftermiddag vandt West Ham 2-1 over portugiserens udvalgte, i en kamp hvor Nemanja Matic blev udvist kort før pausen. Jose Mourinho var ikke at finde på trænerbænken efter pausen - enten blev han udvist eller også gik han selv op på tribunerne i protest. Læs mere om Mourinhos fadæse her.

17.55 - FODBOLD: Real Madrid vinder spansk topopgør
Nolitos fantastiske 1-2-reducering skabte fornyet håb for hjemmeholdet Celta i kampen Real Madrid. Men det håb slukkede Marcelo effektivt, da han i kampens dybe overtid scorede til slutresultatet 1-3 i det spanske topbrag.

17.53 - FODBOLD: Viborg vinder vigtig hjemmesejr
Esbjergs Kevin menseh reducerede kort før tid til slutresultatet 4-2 til Viborg. med sejren sikrer de grønblusede sig tre vigtige point i bunden af Superligaen.

17.49 - FODBOLD: Vibe på pletten mod Makienoks Charlton
Der er danskermøde i den næstbedste engelske række, hvor Charlton med Simon Makienok tager imod Brentford med Lasse Vibe. Og her har Lasse Vibe scoret til 0-3 kort før tid.

17.45 - FODBOLD: Nolito skaber spænding i Spanien
Den formstærke spanier Nolito har reduceret til 1-2 mod Real Madrid til trods for at hjemmeholdet er en mand i undertal. Kort efter fik Celtas John Guidetti en kæmpe mulighed for at udligne, men han missede den gyldne mulighed.

17.33 - FODBOLD: Esbjerg reducerer i Viborg
Esbjergs Kevin Mensah har reduceret til 1-3 med et kvarter tilbage af kampen, hvilket giver de trængte Vestjyder et lille håb om point denne lørdag. Men det håb blev hurtigt slukket, da Viborgs Sebastian Andersen scorede mod sin gamle klub til 4-1.

17.17 - FODBOLD: Blev Mourinho udvist eller forlod han selv banen?
Fra anden halvlegs start var Jose Mourinho ikke at finde på Chelsea-bænken i kampen mod West Ham. Han er i stedet at finde på tilskuerpladserne. Men blev han vist ud i pausen, eller valgte han selv at gå i protest mod Nemanja Matic' udvisning kort før pausen? Chelseas Gary Cahill har iøvrigt udlignet til 1-1.

17.10 - HÅNDBOLD: HC Midtjylland sejrer mod Skanderborg
Midtjyderne var foran 13-9 ved pausen, og det forspring formåede udeholdet fra Skanderborg aldrig at hente. HCM endte med at vinde kampen 24-21. Topscorer for hjemmeholdet blev Martin Hansen med seks mål.

16.50 - FODBOLD: Rødt kort og bortvisning til Chelsea
Det kører ikke for Chelsea i kampen mod West Ham. Nemanja Matichar fået rødt kort, Chelseas målmandstræner er blevet bortvist og de er bagud 1-0 ved pausen.

16.40: FODBOLD: Lasse Vigen afgørende i vanvittigt Fulham-comeback
Den danske midtbanespiller havde en afgørende rolle, da Fulham gik fra at være bagud 0-2 til at vinde 4-2 i Championsship.kampen mod Reading. Lasse Vigen Christensen lagde op til 2-2-udligningen.

16.31: FODBOLD:Viborg ydmyger Esbjerg i Jonas Dal-debut
Jonas Dal ser ikke ud til at starte sin karriere som Esbjerg-træner med tre point. Viborg har netop bragt sig foran 3-0, og det ligner ikke, at de grønblusede sætter tempoet ned foreløbigt. Serge Deble var manden bag 3-0-målet

16.25 - FODBOLD: Curth kom forbi
.... Og bragte hjermmeholdet Viborg på 1-0 i hjemmekampen mod Esbjerg. Jeppe Curth headede smukt bolden i nettet efter 23 minutters spil. I Spanien har Real Madrid bragt sig foran 2-0 ude mod Celta, da Danilo udnyttede Real Madrids fremragende omstillingsspil.

16.22 - FODBOLD: Fortsætter Chelsea-nedturen?
Chelsea ser ud til at fortsætte slingreturen i Premier League. West Ham har således bragt sig foran 1-0 mod Mourinhos udvalgte.

16.10 - FODBOLD: Ronaldo bringer Real Madrid foran
Seks minutter inde i den spanske topkamp, bragte Ronaldo, som så mange gange før, den royale klub foran 1-0. Celta Vigo-forsvaret så ikke godt ud i situationen. Bayern München har kort før pausen bragt sig foran 2-0 i kampen mod Køln. Målene er scoret af Arjen Robben og Arturo Vidal.

16.05 - FODBOLD: Europæiske kampe fløjtet i gang
Så er flere store kampe fløjtet i gang i de store europæiske ligaer. Celta Vigo spiller mod Real Madrid, West Ham tager imod Chelsea og Bayern München spiller mod Køln. Vi opdaterer løbende med mål og resultater.

15.44 - HÅNDBOLD: HC Midtjylland foran ved pausen
Der spilles en enkelt håndboldkamp i den danske herreliga denne lørdag - nemlig HC Midtjylland-Skanderborg. Her har hjemmeholdet fået mest ud af første halvleg, hvor Herning-holdet fører 13-9.

15.09 - FODBOLD: Mourinho jagter vigtige point
Chelsea har fået en mildest talt svingende start på denne sæson. Det har skabt en del kritik af manager Jose Mourinho, som mange mener er skyld i den dårlige pointhøst. Chelsea befinder sig i midten af tabellen, mens dagens modstander West Ham har overrasket positivt, og befinder sig på fjerdepladsen. Her er Mourinhos udvalgte til kampen, der starter klokken 16.00:

15.03 - FODBOLD: Federico Santander meldt klar til topkamp
FCKs dyre angriber er meldt klar til søndagens topkamp mod Sønderjyske. Paraguayaneren udgik i forrige runde mod Hobro, efter han i samme kamp scorede sit første Superliga-mål. FCK er ramt af en del skader, og de må derfor se bort fra Nicolai Jørgensen, Benjamin Verbic, Tom Høgli og Per Nilsson til søndagens topkamp.

14.49 - FODBOLD: Engelske medie: Landsholdsspiller springer ud som bøsse
Daily Mail bringer i dag en saftig historie, hvor avisen skriver, at to Premier League-stjerner springer ud som par inden sæsonen er omme. Avisen mener at vide, at den ene er nuværende landsholdsspiller. Avisen nævner endnu ingen navne, men gætterierne vil helt sikkert være mange den kommende tid. Læs hele historien her.

14.31 - FODBOLD: Udlejet nordmand til Brøndby: Jeg vil ikke tilbage
Den norske forsvarsspiller Frederik Semb Berge er skuffet over Brøndbys behandling af ham, siden han blev lejet ud i vinterens transfervindue. Læs mere om nordmandens kritik af Brøndby her.

14.12 - GOLF: Lucas Bjerregaard kæmper om sejr i Hong Kong
Den danske golfspiller deler før finalerunden førstepladsen i  European Tour-turneringen Hong Kong Open sammen med Justin Rose. Lucas Bjerregaard spillede fremragende lørdag, hvor han endte i syv slag under par.

«Jeg spillede noget virkelig god golf i dag, og det var dejligt, at få en god start. Jeg ser virkelig frem til søndagens finalerunde,« siger Lucas Bjerregaard.

Danskeren slår efter planen ud klokken 06.30 søndag morgen dansk tid.

13.44 - FORMEL 1: Kevin Magnussen laaaaaangt fra Formel 1-sæde
Hvis Kevin Magnussen troede, at han skulle køre for Lotus-teamet i næste sæson, så blev han slemt skuffet fredag aften, hvor det kom frem, at den 24-årige Jolyon Palmer sikrede sig det ledige sæde. Dermed er det efterhånden svært at se den danske racerkører i motorsportens bedste klasse i næste sæson. Læs mere om Magnussen-fravalget her.

13.25 - SPEEDWAY: Nicki Pedersen i slagsmål under VM-løb
Den danske speedwaykører har endnu engang gjort sig uheldigt bemærket. Denne gang i Australien, hvor han kom op at slås med hjemmbanehåbet Sam Masters. Læs mere om episoden her.