For tiden bliver flere snydt af et falskt Facebook-opslag, der tilbyder gratis billetter til Legoland.

37-årige Diana Wandahl fra Nykøbing Sjælland er blot en af mange, der har forsøgt at få fat i de gratis billetter.

I opslaget tilbyder de fem gratis billetter til forlystelsesparken, hvis man svarer på et kort spørgeskema.

»Jeg tænkte, det var da fedt nok. Mig og min familie skal i Legoland i uge 30, og så kunne det være fedt at spare billetterne og have det til lidt andet sjov,« siger Diana Wandahl til B.T.

Mange henvender sig

Men tilbuddet om de gratis billetter viser sig altså at være uægte. Torsdag advarede Legoland om det falske opslag på deres Facebook-side.

»Det har overhovedet ikke noget med os at gøre. Vi er rigtig trætte af, at der er nogle, som misbruger vores navn,« siger Martin Duus Horslund, PR Coordinator i Legoland.Han forklarer, at flere Facebook-brugere har henvendt sig til Legoland for at spørge ind til fribilletterne.

»Vi har fået mange henvendelser fra folk, der spørger, om opslaget er ægte. Det er super ærgerligt for alle parter. Men heldigvis er mange gode til at tænke en ekstra gang,« siger Martin Duus Horslund.

Legoland tager stor afstand fra Facebook-opslaget. Vis mere

Stoppede op

Diana Wandahl stoppede da også op, da hun pludselig blev bedt om at indtaste sine kontooplysninger for at få de gratis Legoland-billetter.

»Oppe i adressefeltet kunne jeg se, at det var en streamingtjeneste og ikke Legoland, man skulle betale til. Så jeg spurgte min mand, om jeg var ved at blive snydt, og så sagde han ‘ja’. Så jeg lukkede det ned igen,« siger hun.

Diana Wandahl forklarer, at hun næsten aldrig deltager i konkurrencer på Facebook, men at hun er godt træt af, at disse falske opslag florerer.

»Jeg synes, at det er skide irriterende at blive snydt på den måde, for det er smadder svært at se, om det er ægte eller ej,« siger Diana Wandal.

Vis mere