Det er billeder af svenske Prins Carl Philips nye kæreste, Sofia Hellqvist, der skaber furore i Sverige. Den tidligere Paradise-deltager har tilsyneladende lagt krop til nøgenbilleder, som nu florerer på en spansk hjemmeside.

Foran kameraet kun iført sorte stilletter slanger en mørkhåret pige sig op ad en spejlvæg. Angiveligt svenske Sofia Hellqvist, som danner par med svenske Prins Carl Philip.

Det er billederne fra denne seance, der har fået det svenske kongehus til at komme med en officiel udtalelse.

Nøgenbillederne er blevet spredt via en spansk hjemmeside, som skriver om kongehuse i Europa, skriver den svenske avis aftonbladet.se.

Det sker samtidig med, at prinsens kæreste, der tidligere har deltaget i den svenske version af 'Paradise Hotel', for nyligt er blevet godkendt af den svenske kongefamilie. 

Knap godkendt

For en uge siden blev hun for første gang inviteret til middag med Carl Philips familie ifølge Nyheter24.

Fra hoffets side tager de afstand fra billederne.

- Uanset om de er sande eller ej, er det uheldigt, at der er mennesker, der udnytter en ung kvindes tidligere liv og udnytter det forhold, hun har med prins Carl Philip, siger det svenske hofs pressechef Nina Eldh til aftonbladet.se.

Læs også: 

Avisen har desuden fået to fotoeksperter til at se på ægtheden af nøgenbillederne ved at sammenligne dem med tidligere offentliggjorte, uretoucherede bikinibilleder af prinsens kæreste.

- Jeg er 99 procent sikker på, det er hende. Medmindre der er nogen, der er ekstremt dygtige til at manipulere med billeder, siger en af ​​eksperterne.

Desuden mener de, at det sandsynligvis er private fotos, da det ikke tyder på, at det er en professionel fotograf, der har stået på den anden side af kameraet og knipset løs.

Kort tid inden nøgenbillederne af Sofia Hellqvist dukkede op online, forsøgte en fotograf at tjene på den tidligere Paradise-deltagers fortid.

Han forsøgte igennem fotobureauet Stella Pictures at sælge, hvad der blev betegnet som erotiske billeder.

Billederne blev trukket tilbage, inden de blev videresolgt til den svenske presse.