En håndfuld kendisser var til stede ved fredagens royale bryllup mellem Kate og William, og sanger Elton John var synligt berørt af ceremonien i kirken.

Det var næsten før, at tårerne trillede hos sangeren, der var en nær ven af Lady Diana. Han var inviteret med i kirken sammen med sin mand David Furnish og sad på en af de forreste rækker. Westminster Abbey dannede også rammen om Dianas begravelse i 1997 og her fremførte Elton John sangen 'Englands Rose' til den afdøde.


Med i kirken var også filminstruktør Guy Ritchie, skuespiller Rowan Atkinson og sanger Joss Stone. Andre kendte måtte ty til det sociale netværk Twitter for at vise deres glæde over, at det royale par blev forenet.

- Et ord...Klasse, skrev sanger George Michael, som har lavet en ny version af Stevie Wonders 'You and I' som en gave til det nygifte par.


Også model Kelly Brooks måtte indrømme, at vielsen fik følelserne frem hos hende.

- Jeg græd hele vejen igennem!! Jeg græd, da de åbnede dørene til Westminster Abbey!! Overvældende, skriver hun.

Sangerinden Katy Perry lavede lykønskningen på sin helt egen måde. Hun valgte at dekorere sine negle med forskellige billeder af William og Kate, hvorefter hun postede billedet på Twitter.

- Til ære for det royale bryllup, så præsenterer jeg hermed...Mine royale NEGLE! TILLYKKE!


Den tidligere Spice Girl Emma Bunton ønskede også parret held og lykke ved at skrive.

- Totalt smukt par! De ser udsøgte ud!

Med ved festen var også den tidligere Spice Girl Victoria Beckham, der venter sit fjerde barn med gemalen David Beckham.