Liberal Alliances Joachim B. Olsen har endnu engang sat sindene i kog hos danskerne.

Det sker, efter han i et interview med B.T. anviser hans ide for, hvordan samfundet kan spare hele 150 mia. kroner på de offentlige budgetter.

Forslagene, der bl.a. går ud på at hæve pensionsalderen til 68 år, afskaffe 40.000 stillinger i den offentlige sektor, droppe topskatten og halvere selskabsskatten, har fostret en voldsom debat på bt.dk samt på B.T.s facebook-side, hvor næsten 500 har kommenteret kuglestøderens politiske udmeldinger. Læs mere her

Særligt et emne får brugerne til at reagere skarpt: pensionsalderen.

Joachim B. Olsen mener nemlig, at danskerne trækker sig alt for tidlige tilbage fra arbejdsmarkedet og generelt lever for længe på pension.

- Hvad bilder han sig ind, skal vi aflives når vi når en bestemt alder, spørger Kirsten Petersen bl.a. på Facebook og støttes af flere andre ligesindede.

- Er det så meningen man skal aflive ældre mennesker der lever over gennemsnittet, bemærker Christine Rosqvist.Flere af brugerne er dog af samme opfattelse som Liberal Alliance-politikeren. Bl.a. Claus D. Nielsen, der reagerer på en anden kommentar:

- Du taler om noget, du ikke har forstand på, prøv nu at læse økonomernes rapporter, se deres beregninger, og kom så tilbage, og fortæl, hvor de har regnet forkert. Ingen, heller ikke de røde på borgen, har stillet spørgsmål ved deres beregninger, men lad os høre, hvor du mener de tager fejl.