Sanglærken er blevet fitnessinstruktør med en setliste af guld.

Bøgescenen fredag kl. 22.30

Robyn er en stjerne, men en stjerne som er for stor til Smukfest. I en trængsel som ikke er set lignende i Magasin før lukketid den 23. december, droppede den svenske stjerne ind og leverede.

Robyn var professionel. Hvis man altså kunne se hende. For når størstedelen af Smukfests 48.000 gæster får den samme idé, er der bare ikke plads.

Amfi-scenen fungerer, men ikke til de største navne - og det var ærgerligt.

Hendes bløde popmusik er blevet hårdere, med en tungere bas og flere sekvenser med decideret dance-trance var fuldstændig velkommen.

Hun var festen, men med en distance, som kun er de allerstørste værdige. Hun leverede som altid fuldstændig danse-venligt pop, men det føltes i længden som om, at vi var vidner til hendes personlige work-out-session.

Robyn udøvede en næsten ekstatisk idrætspræstation, men gav ikke meget af sig selv undervejs.

Ofte røg hendes eminente popnumre videre til hendes i den grad professionelle band, som gav et tungt bas-helvede at danse til. Og danset blev der, men der var ikke den der forrygende fællessang - endsige fællesfølelse over showet.

Det var et job. For Robyn, for bandet og for Smukfest, men til hendes må man sige, at hun har en setliste med udelukkende guld. På en ghettoblaster som på en bøgescene.

Andre læser også