Foto: Producenten

Magasinet Q har i samarbejde med B.T. testet bodylotion. Se hvilke to der vandt testen!

______________________________________________________

akj_body_urtete

Den 'urtede'

92 procent af ingredienserne i Organic Goodies bodylotion er økologiske, og al emballage kan genbruges. Her er ingen parabener og andet skidt. Alt sammen godt! Det samme er konsistensen, og cremen fugter også godt og trænger hurtigt ind i huden. Alle gode egenskaber for en bodylotion, og hvis det er fokus, så er denne et hit! Men selvom om man lover, at der kun er en meget svag duft, så kunne man, selv om aftenen, dufte den der lidt græsagtige duft. Som ikke er et noget hit, hvis man spørger mig. Organic Goodies Seize the Day bodylotion til 89 kr. for 200 ml.

______________________________________________________

akj_body_syntetisk

Den syntetiske

Jeg kan egentlig som udgangspunkt godt lide striberne fra Matas, mest pga. prisen, men denne her er simpelthen en tand for heftig i duften! Det føles som om, man smører en blanding af creme og knuste Multitabs-tabeletter på kroppen, så syntetisk er den! Duften forsvinder relativt hurtigt, men man bør lige vente fem minutter med at tage tøj på efter påføringen, så man ikke har eau de syntetisk-granatæble på hele dagen. Cremen fugter ganske udmærket, og der er virkelig valuta for pengene – men puha en lugt! Matas granatæble bodylotion til 59,95 kr. for 400 ml.

______________________________________________________


akj_body_testvinder

Den bedste
Det begynder meget godt med navnet: Grumpy cow. Og det fortsætter godt med en relativt kraftig bodylotion, der føles rigtig grundigt fugtende og dufter af citrusfrugter, som faktisk føles lidt opkvikkende tidligt om morgenen. Den trænger lynhurtigt ind og efterlader huden blød og slet ikke klistret. Og så er Cowshed Grumpy cow helt fri for parabener, sulfater og andre kemikalier. Og som en lille lækkerheds-bonus, så er flasken ret fin på badeværelsehylden. Cowshed Grumpy cow Udlifting Body Lotion til 180 kr. for 300 ml.

______________________________________________________


akj_body_droej

Den drøje

En bodylotion kan ofte være for tynd eller for fedtet – evo er ingen af delene. Duften er klassisk creme-agtig – let, diskret og føles ren. Og så er cremen ganske drøj og holder derfor længe. Evo er et relativt nyt mærke i Danmark, men denne lotion kan let ende som en klassiker, da den også trænger beundringsværdigt hurtigt ind i huden, som føles fugtmættet uden at være fedtet. Som bonus har evo gerne humoristiske budskaber på emballagen, som er minimalistisk og fi n! evo selfi ndulgense body crème til 190 kr. For 200 ml.

______________________________________________________


akj_body_parfume

Parfume-kaos

Sikke en lugt! Jeg har allerede mine tvivl, da jeg står med en klat i hånden. Jeg tror bestemt ikke, det er godt for huden at smøre den ind i noget, der lugter så parfumeret, men okay, jeg giver den et forsøg. Konsistensen er lidt sjasket i det, og det føles som om, den ikke trænger rigtigt ind, men i stedet lægger sig uden på huden. Lugten aftager efter et par timer, men den sætter sig i tøjet. Det kan godt være, den er parabenefri, men det gør den desværre ikke til en bedre bodylotion. Øv! Lemongrass Moist Body Lotion fra NATUVIVE til 89 kr. for 300 ml.

______________________________________________________

akj_body_sommer

Den til sommer

Jeg elsker Kiehl’s produkter! Og denne bodylotion er egentlig ingen undtagelse – men den er relativt let og derfor ikke helt fugtende nok til min knastørre efterårshud. Har man en mere fedtet hud, tror jeg til gengæld, den er perfekt. Den dufter ret kraftigt af grapefrugt, men det er dejligt friskt og virkelig et ’treat’ om morgenen efter badet, mens man desperat forsøger at at få øjne. Kiehl’s trænger ind i huden med det samme – og har man en travl morgen, er det ens bedste ven. Kiehl´s Grapefruit Delux Hand & Bodylotion til 230 kr. For 200 ml.

______________________________________________________

akj_body_friske

Den friske

Den dufter dejligt af sommerminder. Sådan lidt nødde- og kokosagtigt. Konsistensen er dejlig cremet og utrolig nem at arbejde med. Cremen lover at holde huden fugtet i 24 timer, og det virker som om, producenten lever efter devisen om, at man ikke må lyve. Et helt døgn efter føles min hud, der normalt er ret tør, nemlig stadig dejlig blød og fugtet. Et virkelig godt bevis på, at kvalitet ikke behøver koste det blege. Dove Indulgent body lotion med shea butter til 51,95 kr. for 250 ml.

______________________________________________________

akj_body_middelmaadig

Den middelmådige

Hmm… Duften er mildest talt i den hidsige ende. Det der honning er lidt for skarpt, og den lugter temmelig parfumeret. Cremen er rimelig fed og lidt svær at fordele - man må lige lægge kræfter i morgenrutinen her. Det betyder også, at der skal en hel del creme til, og da den i forvejen giver ret fedtet hud og er længe om at trænge ind, er det ikke den ideelle creme til en travl morgen. Lugten fordamper dog heldigvis, og huden bliver da også godt fugtet. En bodylotion i middelklassen – og så er den uden parabener. Rêve de Miel Body Cream fra Nuxe til 195 kr. for 200 ml.

______________________________________________________

Læs mere på www.q.dk:

Sådan laver du en klassisk fransk fletning

Læs mere »

Sandt eller falsk om din hudpleje
Læs mere »

______________________________________________________

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.