Ved du noget om sagen? Så kontakt BT på 1929@bt.dk eller på Facebook her

En dansk 24-årig mand døde torsdag i feriebyen Golden Sands i Bulgarien. Hans død kom meget pludseligt, mens han var omgivet af mange andre på hotellet, hvor han boede.

Ifølge Rasmus Jørgensen, der er marketingskoordinator hos DUF-rejser, ved ingen, hvad der præcis er sket.

»Historien er, at han pludselig blev trukket op fra poolen, mens han var sammen med en gruppe mennesker. Livredderne var der med det samme, lægerne var fremme efter tre minutter og kort efter kom der tre ambulancer. Men lægerne kan ikke vurdere, hvad der er sket før efter obduktionen,« siger Rasmus Jørgensen til BT.

Den forfærdelige ulykke skete torsdag eftermiddag på det hotel, hvor den 24-årige mand boede sammen med venner. Guider, vennerne og andre gæster i Golden Sands er meget rystede over ulykken, som skete ud af det blå.

Beskrivelsen af episoden i poolen er blevet opfattet meget forskelligt fra gæst til gæst, og derfor er de præcise omstændigheder stadig ikke klarlagt, fortæller marketingkoordinatoren.

»Vi har netop holdt et møde med guiderne, som stadig er meget rystede. Men nu er det vigtigt for os, at alle får den hjælp, de har brug for. Det er rigtig hårdt for vennerne, der var med, og de er blevet tilbudt at komme hjem, hvis de ønsker det. Ellers tilbyder vi al den hjælp hernede, som de har brug for,« siger Rasmus Jørgensen.

Manden er ifølge DUF-rejser ikke kendt med tidligere sygdom og er nu blevet fragtet til hospitalet i Bulgariens tredjestørste by Varna.

De pårørende er underrettet, og torsdag aften bekræftede Udenrigsministeriets Borgerservice, at en dansk statsborger har mistet livet i feriebyen.