Anklageskriftet mod Kristian Heilmann, der i februar myrdede socialpædagogen Judy Meiniche Simonsen, er nu klar. Anklageren går efter tidsubestemt straf på en lukket institution.

Kristian Heilmann, der af eksperter er erklæret sindssyg, tiltales for manddrab og anden kønslig omgang end samleje af særlig farlig karakter.

I følge anklageskriftet tvang den nu 40-årige gerningsmand under vold og trusler 46-årige Judy Meiniche Simonsen til oralsex, før han stak hende adskillige gange med en kniv, mens han kvalte hende. Det fortæller TV Midtvest.

Statsadvokaten skriver i anklageskriftet, at det er en skærpende omstændighed, at Judy Meiniche Simonsen blev overfaldet i forbindelse med sit arbejde, og derfor er Kristian Heilmann også tiltalt efter en paragraf, der vil skærpe en eventuel straf.

Judy Meiniche Simonsen mistede livet, da hun den 7. februar - i sin egenskab som socialpædagog - kørte en tur med Kristian Heilmann, der som følge af flere voldsdomme var anbragt på hendes arbejdsplads bostedet Blåkærgaard.

Turen udviklede sig dybt tragisk, da Kristian Heilmann endte med at banke, seksuelt misbruge og knivmyrde den 46-årige socialpædagog. Hendes lig blev fundet dagen efter ved ishuset i Dollerup bakker.