Højesteret afsiger kl. 12.00 den endelige dom i sagen om knivoverfaldet på Jørn Jønke Nielsen. Her blev han frifundet for vold. Hells Angels-rockeren er tidligere blevet frifundet i både by- og landsretten.

Knivstikkeriet fandt sted i juledagene 2007, da den kendte Hells Angels-rocker sammen med en bodyguard kom gående på Ægirsgade på Nørrebro i København.

En 22-årig mand stak Jørn Jønke Nielsen i maven med en kniv, hvorefter han selv blev overfaldet af deandre.

Den 22-årige blev også ramt med en kniv og flygtede derefteri en bil. Han blev dog hurtigt indhentet af politiet. Jørn Jønke Nielsen og hans bodyguard kørte til Rigshospitalet for at få behandling.

Alle tre blev efterfølgende fængslet, sigtet for drabsforsøg. Jørn Jønke Nielsen og den 22-årige in absentia på grund af skaderne i forbindelse med knivoverfaldene.

Både by- og landsretten har siden frifundet Hells Angels-rockeren, som gennem hele retsforløbet har hævdet, at han handlede i nødværge.

Anklagemydnigheden søgte dog Procesbevillingsnævnet om lov til at prøve sagen i Højesteret, hvor den i dag blev afgjort kl. 12.00.

Jørn Jønke Nielsen har gennem sin advokat, Michael Juul Eriksen, krævet en erstatning på over en mio. kr for den tid, han sad varetægtsfængslet. Et beløb, som er tre gange så højt som normalt for uberettiget varetægtsfængsling.