En 22-årig mandlig fodgænger er søndag aften blevet kørt på Rigshospitalet i København, efter han blev påkørt af en flugtbilist på Frederikssundsvej i København. Han blev påkørt af en mørk BMW, der efterfølgende flygtede fra stedet.

- Han har flere små brud i ansigtet, men har ikke været bevidstløs og hans tilstand er ikke kritisk. Meldingen fra lægerne er, at medicinen aftager, så kan han komme hjem, hvis han ønsker det, siger Kim Nicholsen, vagtchef ved Københavns Politi.

Han fortæller, at politiet er i fuld gang med at efterforske færdselsuheldet, der kommer i kølvandet på weekendens tre skyderier rundt i Københavns forstæder og omegn.

- Umiddelbart ved vi ikke, om færdselsuheldet har relation til de tre skyderier. Det vil efterforskningen vise, siger Kim Nicholsen og fortæller, at manden, der er blevet påkørt, er fra Vanløse i København.

Weekendens voldsomme skyderier begyndte fredag aften ved ottetiden, hvor der blev affyret skud mod tre mænd i Høje Gladsaxe. Den ene af de tre, den 19-årig Jonathan Taboryski, døde af skud i hovedet.

Lørdag aften blev en anden ung mand skudt i foden i Kokkedal, hvilket efterfølgende førte til stor dramatik foran Rigshospitalet. En person er anholdt og sigtet for drabsforsøg. Han er netop blevet varetægtsfængslet i Lyngby Ret.

Søndag blev der så skudt igen. Skyderiet fandt sted kort før klokken 13.30 på åben gade i Værløse udenfor København. Her blev en 20-årig mand skudt ned på tæt hold. Gerningsmanden kom kørende i bil.