En voldsom ulykke er fundet sted i shoppingcenteret Field's i København, hvor en mand tilsyneladende er faldet flere meter ned. Hans tilstand er kritisk.

Københavns Politi bekræfter ulykken på Twitter, hvor man skriver, at en mand er kvæstet efter at være faldet 14 meter ned i Field's på Amager.

Klik her og se mere tv på localeyes.dk

»Der er tale om en 36-årig mand, som ikke er dansk statsborger, og på nuværende tidspunkt er hans tilstand kritisk. Vi ved ikke mere om situationen, end vi indtil videre har kunnet efterforske os til. Men der er tale om en ulykke - om handlingen har været bevidst fra hans side, kan vi endnu ikke udelukke,« siger vagtchef Carsten Reenberg.

Umiddelbart efter ulykken var der en del blod på gulvet, og der er både ambulancer og politi på stedet.

Manden er bragt til Rigshospitalets Traumecenter.

»Det så meget voldsomt ud. Der var meget blod, men han trak stadig vejret, da han blev hentet af ambulancen,« fortæller et øjenvidne til BTs udsendte.

Ifølge en ansat i en af butikkerne i centret kom hjælpen hurtigt frem:

»En kunde bad mig ringe 112, men da jeg kiggede ud, hvor det var sket, var der allerede folk på stedet. Jeg synes, det er forfældeligt, men også meget mærkværdigt, fordi der er høje gelændere hele vejen rundt. Rulletrappen blev også stoppet, så børnene ikke kunne se, hvad der lige var sket,« siger kvinden til BTs udsendte.

Efter ulykken blev centrets kunder og ansatte oplyst om, at de kunne få krisehjælp på stedet.

Arkivfoto fra Field's shoppingcenter:

Foto: Jacob Schou Nielsen
Vis mere