En voldsom ulykke er fundet sted i shoppingcenteret Field's i København, hvor en mand tilsyneladende er faldet flere meter ned. Hans tilstand er kritisk.

Københavns Politi bekræfter ulykken på Twitter, hvor man skriver, at en mand er kvæstet efter at være faldet 14 meter ned i Field's på Amager.

»Der er tale om en 36-årig mand, som ikke er dansk statsborger, og på nuværende tidspunkt er hans tilstand kritisk. Vi ved ikke mere om situationen, end vi indtil videre har kunnet efterforske os til. Men der er tale om en ulykke - om handlingen har været bevidst fra hans side, kan vi endnu ikke udelukke,« siger vagtchef Carsten Reenberg.

Umiddelbart efter ulykken var der en del blod på gulvet, og der er både ambulancer og politi på stedet.

Manden er bragt til Rigshospitalets Traumecenter.

»Det så meget voldsomt ud. Der var meget blod, men han trak stadig vejret, da han blev hentet af ambulancen,« fortæller et øjenvidne til BTs udsendte.

Ifølge en ansat i en af butikkerne i centret kom hjælpen hurtigt frem:

»En kunde bad mig ringe 112, men da jeg kiggede ud, hvor det var sket, var der allerede folk på stedet. Jeg synes, det er forfældeligt, men også meget mærkværdigt, fordi der er høje gelændere hele vejen rundt. Rulletrappen blev også stoppet, så børnene ikke kunne se, hvad der lige var sket,« siger kvinden til BTs udsendte.

Som politiet selv skriver på Twitter kan vidner til ulykken få krisehjælp. Desuden er centrets kunder også blevet informeret om den mulighed over højtaleranlægget i centret.

I skrivende stund er der både politi og lægestab massivt til stede, og der er lavet et område, hvor vidner bliver afhørt og får tilbudt krisehjælp.

På selve ulykkesstedet er der ingen synlige spor efter det tragiske fald.

Arkivfoto fra Field's shoppingcenter:

Foto: Jacob Schou Nielsen
Vis mere

Opdateres...