Politiet har offentliggjort to billeder af den formodede gerningsmand, der tirsdag røvede en pengetransport og slog chaufføren ned Klosterparks Allé i Ringsted.

Det skriver Sjællandske Medier.

Den sortklædte og maskerede røver tog flugten på en sort el-damecykel, efter han overfaldt en 24-årig chauffør og røvede en pengetransport. Det skete tirsdag middag klokken 12:53 foran Hugo Boss-forretningen i Outlet Centret på Klosterparks Allé i Ringsted, hvor chaufføren hentede penge.

Politiet efterlyser nu vidner, der har set røveren stikke af fra gerningsstedet, og har derfor offentliggjort to billeder af den formodede gerningsmand, der er set køre rundt i kvarteret et par timer før røveriet. Politiet er særligt interesseret i at høre fra vidner, der har set manden køre bort fra stedet på sorte el-damecykel, der muligvis har røde stafferinger eller mærkevareskrift.

Gerningsmanden truede chaufføren med en pistollignende genstand og sprøjtede ham i ansigtet med en peberspray, hvorefter han stak af fra stedet på en sort el-damecykel i sydlig retning. Ifølge sn.dk er røveren formentlig kørt mod syd på cykelstien langs Nordre Ringvej, som han har krydset, inden han forsvandt ad Klostervangen.

»Chaufføren er lige kommet ud af en Hugo Boss-forretning, da han bliver truet med en pistollignende genstand og en peberspray af en maskeret mand i mørkt tøj. Gerningsmanden slår chaufføren ned og stikker derefter af på en sort el-damecykel,« fortalte vagtchef Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til BT på dagen for forbrydelsen.

Artiklen fortsætter under billederne

Den sortklædte røver blev fanget på overvågningskameraer, efter han tog flugten på en sort el-damecykel.
Den sortklædte røver blev fanget på overvågningskameraer, efter han tog flugten på en sort el-damecykel. Foto: Udleveret af politiet
Vis mere

Gerningsmanden beskrives som: Mand, spinkel af bygning, iført helt sort tøj med hætte over hovedet. Han var bevæbnet med en pistollignende genstand og peberspray.
Gerningsmanden beskrives som: Mand, spinkel af bygning, iført helt sort tøj med hætte over hovedet. Han var bevæbnet med en pistollignende genstand og peberspray. Foto: Udleveret af politiet
Vis mere

Cyklen havde en sort cykelkurv, og denne har formentlig rummet nogle hvide poser med penge.

Ifølge sn.dk beskrives gerningsmanden som: Mand, spinkel af bygning, iført helt sort tøj med hætte over hovedet. Han var bevæbnet med en pistollignende genstand og peberspray.

Efter overfaldet blev en ambulance tilkaldt for at tilse chaufføren. Han var ifølge Carsten Andersen ikke kommet noget alvorligt til og blev ikke taget med af ambulancen.

Politiet har afsøgt området med hunde, men har endnu ikke fundet frem til gerningsmanden, der slap af sted fra stedet med kontanter. Politiet ønsker ikke at oplyse beløbet.

Politiet vil meget gerne høre fra personer, der har hørt eller set noget i relation til røveriet. Ring på 114.