Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Biltyv kørte fra politiet med 205 km/t, men endte sin flugt med at køre op bag i en af politiets biler i Østervrå.

Omkring klokken 00:26 bliver politiet i Aalborg opmærksomme på en stjålet bil, der kører nordpå ad motorvej E45. Den 31-årige mand fra Aalborg ville ikke stoppe sin stjålne Volvo V70, da politiet bad om det, men forsøgte i stedet at køre fra politiet.

Biltyven, der kørte op til 205 km/t kom vidt omkring på sin flugt. På et tidspunkt drejer han med høj fart ned ad Hjørringvej, og politiet forsøger at sætte en anden bil foran flugtbilen for at stoppe gerningsmanden. 

Gerningsmanden påkører nær Østervrå den forankørende politibil med 80 km/t og lander i grøften, hvorefter politiet anholder ham. På det tidspunkt har den intense biljagt foregået over 70 kilometer, og en af politibetjentene blev skadet efter sammenstødet med biltyvens bil.

- En af betjentene i den forreste bil er sygemeldt efter sammenstødet. Han fik en ildebefindende og har smerter i nakken efter at være blevet ramt af bilen, fortæller vagtchefen ved Nordjyllands politi til bt.dk.

Biltyven er i øjeblikket sat i arresten i Aalborg. Han var eftersøgt for en tidligere dom, og Nordjyllands politi venter på at skulle afhøre den 31-årige mand i sagen senere i dag. 

Andre læser også