Tv-clairvoyanten Graham overfaldte søndag sine tvillingedøtre med en kokkekniv på Riget.

Til november skulle tv-clairvoyanten have givet et foredrag, der blandt andet omfattede dødekontakt, erfarer bt.dk. - Kom og vær åben og klar på at ændre dit liv, lover omtalen af arrangementet, der indtil tirsdag middag kunne købes billetter til. På samme tidspunkt som selv samme tv-clairvoyant er i politiets varetægt for at have overfaldet sine egne 4-årige døtre med en kniv. 

Det er organisationen De Nye Kvinder, der står bag arrangementet, der er blevet brat aflyst. Det fremgår dog ikke af hjemmesiden, Billetto, hvor billetterne er sat til salg. Arrangør Sara Lotz er chokeret.
 
- Jeg fik først nyheden i går, og har haft meget travlt. Det er meget ubehageligt at høre, fortæller Sara Lotz til bt.dk. Hun kender Graham personligt og har blandt andet tilbragt Skt. Hans aften sammen med hans familie. 

- Ingen kunne regne den ud. Manden har jo været presset det sidste stykke tid. Kan vi sige, at det er godt, lyder det fra en tydeligvis påvirket Sara Lotz til bt.dk.

De Nye Kvinder har tidligere præsenteret foredrag om spiritualitet, mindfulness, kost meditation og horoskoper.  

Ifølge arrangøren har billetsalget gået strygende. Efter bt.dk's opkald til henholdvis Billetto og De Nye Kvinder, er arrangementet blevet pillet af plakaten. 

Søndag gik en 58-årig pludselig amok med en kniv på Rigshospitalet, da det slog klik for ham. Han forsøgte at dræbe sine to tvillnigepiger og forsøgte at tage sit eget liv efterfølgende. Derefter forsøgte han at flygte gennem vinduet.

De to små piger tilstand bliver betegnet som kritisk, men stabil af politiet. Den 58-årige mand er uden for livsfare, men ligeledes indlagt under bevogtning.

Politiet kan endnu ikke sige, om det har været en fortstående skilsmisse eller lignende, der kan have udløst mandens blodige gerning.