Realitystjernen Amalie Szighety er netop blevet gift med kæresten Peter foran rullende tv-kameraer, selv om hun blot er 19 år, men stjernens mor er ikke bekymret for, at datteren har draget en forhastet beslutning.

Først var Amalie og Peter en løs flirt under realityprogrammet 'Paradise Hotel' i Mexico, så var de uvenner, så blev de kærester og nu er de gift under optagelserne til TV-programmet 'Amalies verden'. Se&Hør bringer i denne uge paparazzi-billeder af ceremonien mellem det unge par på et celebert hotel i det mexicanske.

Mor, Charlotte Lytton Kejser, har lige fra starten støttet op om sin unges datter beslutning om at blive gift med sin elskede Peter, der er 27 år.

- Jeg har haft fem kærester i mit lange liv. Jeg føler, at jeg er gået glip af noget. Jeg har hele tiden tænkt: Var det nu det rigtige? Jeg blev ved med at skyde eventyrene, fordi jeg troede, at der ville komme noget, der var bedre. Jeg var for genert, for akavet og troede ikke jeg fortjente det. Så jeg sagde til Amalie: Gør det for fanden, siger Charlotte Lytton Kejser til bt.dk.

Men Amalie skal dog ikke komme hjem til mor og fortælle, at der nu også venter en graviditet.

- Nej, så ville jeg sige: Du ødelægger dit liv for fanden. Jeg har været en god mor, fordi jeg har haft god økonomi, haft en uddannelse osv. Men hun er jo natklubssangerinde og han er gæstebartender. Det ville simpelthen være direkte dumt. Et barn er ikke noget man bare får, siger moderen. 

Ulven Peter


Hendes datter kastede sin kærlighed på den flotte hanulv Peter med det samme de satte benene i realityparadiset i sidste års udgave af 'Paradise Hotel'. Nu har hun endelig fået ham for at beholde ham.

- Hun kæmpede for ham, og det var en smertefuld kamp. Men selv om der er aldersforskel og en masse skænderier, så bliver de ved med at ville have hinanden. De er to alfamennesker, men de elsker hinanden og kæmper hårdt for kærligheden og så skal de også gribe nuet, siger Charlotte Kejser, der var blandt den lille skare af nære familiemedlemmer, der var indbudt som gæster til brylluppet. 

Charlotte Kejser fortæller også, at parret suverænt har besluttet alt om, hvad der skulle foregå omkring brylluppet i Mexico og ikke engang har spurgt hende til råds. De blev stillet et valg af produktionsselskabet Mastiff om et traditionelt slots-bryllup i Danmark eller Mexico, og det blev Mexico, hvor parret i sin tid mødte hinanden.

- Der var ikke den samme ærbødighed som der ville have været ved kirkebryllup. Men jeg var så rørt. Det var fantastisk. Der burde altså være flere, der gifter sig på den måde. Præsten gav en nærværende tale. Det var dybt og terapeutisk, afslører Charlotte Kejser. 

Men ville der have været et bryllup, hvis det ikke var for jeres tv-optræden?

- Det ved jeg sgu ikke. De har talt meget om at blive gift og i rigtig lang tid. De to unge er jo Mastiffs flagskib, men om de havde valgt et andet sted, hvis tv ikke havde været inde over skal jeg ikke kunne sige. Men jeg tror helt sikkert, at de var blevet gift, siger Charlotte Lytton Kejser.

Hun oplyser samtidig, at familien har ikke modtaget penge af TV3 for at gøre deres bryllup offentligt, men har fået en pengebeløb for at medvirke i 'Amalies verden'. 

I tv-kanalens presseafdeling ønsker man i øjeblikket ikke at udtale sig konkret om brylluppet, men bekræfter, at der har fundet en ceremoni sted under deres optagelser.