Cirkus revyens dronning, Ulf Pilgaard, er blevet indlagt efter længere tid med feber hver morgen. Han har en byld på lungen.

Den 71-årige skuespiller, Ulf Pilgaard, blev indlagt i weekenden efter længere tid med feber.

- Det var min fætter, der er min læge, som mente, at jeg skulle indlægges til undersøgelse, fordi jeg har haft feber om morgenen i længere tid, fortæller skuespilleren over telefonen fra Gentofte Hospital.

Den tårnhøje revy-stjerne blev i 1995 opereret for en medfødt hjertefejl. Derfor har han nu en kunstig hjerteklap, som kræver stor agtpågivenhed ved infektion, som den er særlig sart overfor.

- Normalt kan man være indlagt til undersøgelse i halvanden måned, hvis de har mistanke om infektioner for at finde ud af, hvad det præcis er. Men ved røntgen-undersøgelsen viste det sig, at jeg har en byld på lungen, fortæller Ulf Pilgaard og understreger, at det er en harmløs byld.

- Lige nu ligger jeg her, fordi jeg får antibiotika intravenøst, men inden weekenden kommer jeg hjem igen, hvor jeg i fire til seks uger skal tage antibiotika i tabletform, siger han.

Han er i bedring, og forklarer, at det er på grund af behandlingsformen, at han endnu ikke er kommet hjem. For han har det godt.

- Jeg har ikke haft feber siden. Desuden er det typisk, at man får feber om morgenen ved sådan en byld, siger Ulf, der er ærgerlig over, at historien om hans indlæggelse er sluppet ud.

- Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan den slags kommer ud. Det er noget værre svineri. Hospitalet gør alt, hvad de kan, for at det ikke skal slippe ud. De er simpelthen så søde. Og det er kun min tætte familie, der har vidst noget, siger den folkekære skuespiller, der dog virker til at være ved godt mod og glæder sig til at komme hjem.