Cleo Codrington blev lagt for had på de sociale medier, efter hun lagde et billede op, hvor hun svømmede i en eventyrlig smuk 'jungle'-sø i New Zealand.

Ifølge de mange følgere havde den populære australske model forvildet sig ud i den hellige sø Te Waihou Blue Springs, som er forbudt at bade i.

Men det er ikke sandt, skriver hun i en kommentar til de mange anklager. I opslaget, som vakte så meget harme, havde Cleo Codrington skrevet:

'Der er ingen bedre måde at rejse på end uventet at snuble over disse perler. Ikke en eneste sjæl i syne eller et stykke affald – sådan ser perfektion ud i min verden.'

Hun havde i opslaget markeret, at billedet var taget i New Zealand men ikke specificeret hvor præcis i landet. Så derfor antog hendes følgere, at det var den hellige sø, der blev lukket for badning i 2016, og skrev blandt andet:

'Du er altid velkommen i New Zealand, men PLEASE lær betydningen af ​​Kaitiakitanga (beskyttet område, red.) og bed dine følgere om at vise vores land den respekt, det fortjener.'

'Ikke sejt at ignorere vores lands regler og være respektløs for vores tangatawhenua (folk, red.).'

‘Desværre vil disse værdifulde steder forsvinde, hvis turister og influencere ikke respekterer miljøet og 'svømning forbudt'-skilte. Du kan få Instagram-værdige billeder uden at beskadige områderne.'

Derfor skrev hun en kommentar, der forklarede, at det altså ikke var Blue Springs, der var baggrunden til det flotte billede.

'Hej folkens! Ingen grund til at tro, jeg lyver, og antage, at jeg gør noget, som jeg er helt imod (Vi kom ikke engang til Blue Springs overhovedet). Dette er en lille perle nær Tarawera ved Rotorua. Grunden, til jeg ikke vil sige (hvor det er, red.), er så, at det måske ikke ender som Blue Springs? Det sidste, miljøet har brug for, er et andet overbefolket hotspot.'

Efterfølgende blev historien opsnappet af mediet NZ Harold, som skrev en artikel, der beskrev situationen. Derfor valgte Cleo Codrington på ny at lave et opslag, hvor hun forklarede situationen.

'Jeg føler ikke, jeg skylder nogen en forklaring. Der er en hel verden fuld af ​​mennesker derude, der har ret til deres egne meninger og overbevisninger (men mindre grov og mere berettiget). Men når løgne udgives, som sår tvivl om din person og alt, hvad du tror på - så kan det være lidt sjæleknusende.'

Hun forklarer videre, at hun går meget op i bæredygtighed, genbrug og at passe på de smukke steder, der er tilbage i naturen.

Derfor geo-tagger (vedhæfter en gps-lokation, red.) hun heller ikke sine billeder i håbet om, at de små skjulte skatte ikke bliver overrendt af turister og folk, der vil have 'det perfekte billede'.

Hun er også blevet taget i forsvar af mange af sine 134.000 følgere, som både mener, at hun aldrig kunne finde på at bryde loven, men også nogen, der ved, at kilden, hun bader i, ikke er Blue Springs.

Cleo Codrington og hendes kæreste er kendt for deres rejseside, hvor de viser sig selv frem over hele verden.