Det populære talentshow fik fornemt besøg i denne uge, da Michael Jacksons tre børn, Prince Michael, Paris og Blanket gæstede det amerikanske talentshow.

Det var til stående applaus fra publikum og dommerne, Simon Cowell, Paula Abdul, Nicole Scherzinger og L.A. Reid., at Michael Jacksons tre børn blev præsenteret i onsdagens show.

På scenen var tre af Jackson-brødrene, Jermaine, Tito and Marlon, inde for at præsentere deres mor, niece og nevøer, der sad forrest på tilskuerrækkerne.

Familien viste sig kun to dage efter Michael Jacksons livlæge blev idømt fire års fængsel for uagtsomt manddrab på stjernen d. 25. juni 2009. Dommen er ubetinget og lægen, Conrad Murray, får ikke mulighed for at komme på prøveløsladelse.

Årsagen til at familien gæstede studiet, var aftenens sangtema. Sangerne i programmet gav sig nemlig i kast med kongen af pops kæmpe hits til stor begejstring for Michaels datter, Paris på 13 år, der ifølge Radaronline.com kaldte deltagernes optrædener for fantastiske.

- Jeg elsker det her show rigtig meget, sagde hun.

Og det samme gav den ældste søn på 14, Prince Michael, og moren Katherine udtryk for.

Også dommerne var tilfredse med aftenen. Simon Cowell kaldte i hvert fald Michael Jackson for 'en af de bedste kunstnere i verden' ifølge Radaronline.com.