Medina retter i dag et varmt tak til et fan på sin Facebook-side, som har fået tatoveret Medina på armen. Flere fans er oprørte.

- Wow... Se hvad en fan har fået tatoveret! TAK SKAL DU HAVE Steph Anne Curtis, jeg er så beæret, skriver Medina torsdag på sin Facebook fanside.

Og ja, den er god nok. Medinas besked eskorteres af et billede med, hvad der ganske rigtig ligner en rigtig tatovering af hendes navn - på en ligeledes rigtig arm.

Tatoveringen er dog en henna-tatovering, der går af efter kort tid. Men Steph fortæller på Medinas facebook-væg, at hun stadig ønsker at få en, når hun bliver 18.

I skrivende stund har gerningen fået 420 omvendte tommelfingre, mens 91 af hendes fans har været inde og kommentere billedet.

Svage sjæle
Men ikke alle logrer af glæde over billedet, faktisk har alene det, at Medina offentliggør det, gjort en del af dem bekymrede. Mange mener, at det er en direkte opfordring til 'svage sjæle' at vise, hvad et 'ægte fan' vil gøre for popstjernen.
Debatten kan læses her.

Medina selv deltager ikke i debatten, hun er videre og er nu i gang med at fortælle den sydfynske ø Langeland om, hvor lækker den er.