Den succesfulde sanglærke har trukket stikket og tilbringer to uger på en ferieø kun i selskab med sig selv. Og sin bikini.


- Ok.. Nu fortæller jeg, hvor jeg har været siden d. 21. Wellness-stedet Kamalya til i går. Nu er jeg et andet sted :), skriver Medina på engelsk på det sociale netsted, Twitter. 

Til BT


Medinas nøgne dansere22222

Hver dag poster hun talrige opdateringer om sin gøren og laden, og senest har hun løftet sløret for, hvor hun har tilbragt den første del af sin to uger lange ferie.

LÆS OGSÅ: 

Stedet ligger på den thailandske ferieø Koh Samui.

Inden da havde Medina 21. december også meddelt sine fans, at julen og nytåret ikke ville blive tilbragt på dansk jord.

- Jeg vil tilbringe de kommende 14 dage på en ø om et par timer! Hvis jeg ikke hader mit eget selskab efter det - så skal det nok gå og så er jeg klar til en seriøs omgang verdensturne. Ses næste år, skrev hun på engelsk.

Årets første dag for sangerinden blev tilsyneladende tilbragt i afslapningens navn, og hun postede et billede af de eksotiske omgivelser, som det ses nedenfor.

Medina flygtede fra regn og kulde til en ferieø 21. december, hvor hun tilbragte både jul og nytår. Og sådan blev årets første dag tilbragt - billede postede hun på sin Facebook-profil 1. januar. med ordene: 'Happy♥'.
Medina flygtede fra regn og kulde til en ferieø 21. december, hvor hun tilbragte både jul og nytår. Og sådan blev årets første dag tilbragt - billede postede hun på sin Facebook-profil 1. januar. med ordene: 'Happy♥'. Foto: Privatfoto
Vis mere

Medina er bestemt ikke den blufærdige type og til stor begejstring for sine fans postede hun to dage efter et billede af sin feriemundering med spørgsmålet:

- Hvem vil med på stranden?????

LÆS OGSÅ: 

Det ville mange fans - især de mandlige - gerne. I alt har 2.125 personer indtil videre valgte at 'like' billedet og næsten 500 har kommenteret.

DR Juleshow 1