Den amerikanske realitystjerne Kim Kardashian er en flittig bruger på det sociale medie Twitter. Derfor har hun nu sendt en mail til Twitter med et forslag om en ændring.

33,8 millioner følgere har stjernen på Twitter. Det gør hende ifølge NBC News til den 14. mest fulgte person i verden. Dermed er der også mange, der vil kunne se, hvis hun laver en fejl i sine opslag. Derfor vil Kim Kardashian have Twitter til at lave en funktion, så man kan ændre i et opslag, i stedet for at skulle slette det og så skrive det igen. Det skriver hun på Twitter.

'Jeg har sendt en e-mail til Twitter for at få dem til at tilføje en rettefunktion, så man slipper for at skulle slette og skrive igen, hvis man staver forkert. Nu må vi se...', skriver Kim Kardashian.

Hendes ønske kan være opstået, efter hun for nylig var indblandet i en fejde på Twitter mellem Nicki Minaj og Taylor Swift. Kardashian blev en del af fejden, da hun sendte et tweet ud med reference til en sætning hendes mand Kanye West havde brugt i 2009. Under Taylor Swifts vindertale, efter at have vundet en pris ved MTV Video Music Awards, afbrød Kanye West hende ved at sige Beyoncé burde have vundet.

Kim Kardashian har efterfølgende været ude og afvise, at hendes tweet var en reference til det. Siden har hun så set sig nødsaget til at slette tweetet og reposte det med en anden tekst.

Forslaget til Twitter fra Kim Kardashian er foreløbig blevet taget godt i mod. Grundlæggeren af Twitter har takket for forslaget og udtalt, at Twitter altid leder efter nye og smartere måder at gøre tingene på, skriver norske VG.