Stjerneparret Kim Kardashian og Kanye West skal være forældre. Kardashians talspersoner har overfor Justjared.com bekræftet, at den 32-årige model og tv-stjerne er gravid.

Allerede søndag annoncerede Kanye West under en koncert i Atlantic City, hvor han bad de 5.000 publikummer om at hylde hans 'baby mama', der var blandt publikum, og han sagde, at det var 'det mest fantastiske'.

Kim Kardashian har været gravid i omkring 12 uger, og for hendes familie har det været en stor hemmelighed at gå med. På Twitter skriver hendes søster Khloe Kardashian 'det er svært at holde hemmeligheder med så mange familiemedlemmer. Især når man er så spændt.' Og hendes anden søster Kourtney Kardashian skrev 'Har ventet på at kunne råbe det her ud fra hustagene, og nu kan jeg. Endnu en engel at byde velkommen i familien.'

Kim Kardishian er kendt fra reality tv-serien 'Keeping Up With the Kardashians', og har også medvirket i den amerikanske udgave af Vild med Dans, mens den kommende far Kanye West, der som musiker og producer er en af verdens bedst sælgende kunstnere.