Lyt til artiklen

Mediefænomenet Sidney Lee havde éen grund til at han begyndte med fitness: Jean-Claude Van Damme

'Jeg skal have sådan en krop der!'
Længere var den ikke for Sidney Lee tilbage i år 2000, da han begyndte at træne. Kroppen, det var såmænd actionhelten Jean-Claude Van Dammes.
Det omvandrende belgiske spagat, kendt som 'The Muscles From Brussels' havde simpelthen den perfekte krop, mente unge Sidney, som straks kastede sig over håndvægtene, mens han opmærksomt holdt øje med målebånd og badevægt.

For det med, at han skulle have Van Dammes krop var skam ikke bare noget med, at han ville være stor og stærk ligesom Van Damme.
Nej, han ville have nøjagtig de samme mål. Og han fik det!

'Han er ikke for stor. Han er ikke for lille. Han har en super symmetri med store arme og han er defineret og ... hold kæft, mand, jeg synes bare det ville være et perfekt look til mig,' siger Sidney Lee til BT TV, som ikke går så meget op i at være på niveau med belgieren når det kommer til slagsmålets ædle kunst.

I 2007 lykkedes det: Sidney Lee havde de samme mål som forbilledet Van Damme.

Jeg ville være præcis ligesom ham, siger Sidney Lee, der i virkeligheden hedder Hassel Hansen til efternavn. Også her ligner han sit belgiske idol. Navnet 'Jean-Claude Van Damme' er et kunstnernavn. I virkeligheden hedder han: Jean-Claude Camille Francois Van Varenberg.

Vil du også ligne Jean-Claude Van Damme? Så følg BT TVs serie 'Træn med Sidney Lee', hvor Danmarks egen version af Bloodsport-helten, Sidney Lee, hver uge giver dig sine helt egne træningstips.