Filmaktuelle Hugh Grant synes, at 'Twilight'-stjerne Robert Pattinson er sexet. Han er helt vild med den unge fyr.

Den britiske storcharmør, Hugh Grant, kan godt forstå, hvorfor kvinder i alle aldre er helt vilde med hjerteknuseren fra filmen 'Twilight', den unge Robert Pattinson.

Det skriver femalefirst.co.uk

- Jeg har ikke set den anden del af 'Twilight' endnu, men jeg kan godt forstå fascinationen af Robert. Jeg synes, han er virkelig sexet! siger Hugh Grant

Den 49-årige skuespiller afslører også, at han selv troede, at han selv så sexet ud, da han iførte sig en cowboyhat i den nye filmen 'Did you hear about the Morgans?’. Det varede kun, til han så sig selv på skærmen.

- Jeg troede selv, at jeg så temmelig sexet ud med cowboy hat på. Eller jeg håbede, at jeg i det mindste ville se sexet ud. Men efter at have set filmen, må jeg indrømme, jeg så ganske åndssvag ud, siger Grant og forsætter:

- Men jeg fortæller altid kostumedesigneren, at de skal få mig til at se så attraktiv ud som muligt.

Der har i et stykke tid svirret rygter om, at Hugh Grant ville stoppe som skuespiller, fordi han så mange gange har nævnt, at han muligvis ville trække sig tilbage.

Til det tyske magasin OK! Magazine, siger han:

- Jeg har indset, at jeg gør mig selv til grin, hvis jeg bliver ved med at tale om det. Så fra nu af vil jeg ikke tale mere om det.

Grant har derfor besluttet sig for at se tiden an og se hvilke roller, han får tilbudt.