Tidligere torsdag blev det britiske popikon Sir Cliff Richards hjem i Sunningdale, Berkshire, ransaget af otte civilklædte politibetjente, fordi politiet havde modtaget en beskyldning af seksuel karakter, dateret tilbage til 1980'erne. Beskyldningerne involverer en dreng, som dengang var under 16 år. 

Det er endnu uvist om beskyldninger om sexmisbrug mod drengen, der er rettet mod et af Englands største popikoner, er sande eller falske. Og uanset om de er eller ej, så afviser Sir Cliff Richard dem pure.

- Jeg har i flere måneder været klar over, at der på internettet har verseret beskyldninger mod mig af uanstændig karakter. Men alle beskyldningerne er totalt grundløse, siger popsangeren i en udtalelse.

Læs også: Cliff Richards hus ransaget i sag om børnesex

I samme udtalelse siger han også, at han med vilje har ladet rygterne florere i stilhed fra hans side, udelukkende for ikke kaste yderligere på rygtebålet. I stedet vil han lade politiet gøre dets arbejde med hans bistand.

Her ses en kameramand uden for den ejendom, der er blevet ransaget torsdag i forbindelse med en sag om børnesex. Ejendommen tilhører popsanger Cliff Richard. (Foto: Carl Court)- Jeg vil samarbejde helt og fuldt med politiet, hvis man ønsker at tale med mig, siger den 73-årige sanger fra sit hjem i Portugal.

Han afviser at udtale sig yderligere om sagen, indtil politiets undersøgelse er færdig.

Her ses det, der menes at være en konvoj af politibiler forlade ejendommen, der er ejet af popsangeren Cliff Richard. (Foto: Carl Court)


Ifølge Daily Mail tog politiet en række genstande med sig fra huset, som skulle undersøges nærmere.

Andre læser også