Under et besøg på et brystkræftcenter i Virginia luftede Jennifer Aniston en hjerteformet ring. Nu spekulerer Hollywood-medierne på, om den ellers evigt single-dømte Jennifer går i giftetanker.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Jennifer Aniston aflagde mandag INOVA's institut for brystkræft et visit. Iført sort rullekrave, med det karakteristisk honningblonde hår og en fin, lille hjertering på sin højre ringfinger lyttede hun til tidligere kræftpatienters beretninger, skriver det norske underholdningssite Seher.no.

Flere Hollywood-medier spekulerer nu på, om ringen er en forlovelsesring fra Jennifers kæreste, skuespiller og manuskriptforfatter Justin Theroux.

Aniston viste en hjerteformet ring frem, og nu går bryllupsrygterne i USA.
Aniston viste en hjerteformet ring frem, og nu går bryllupsrygterne i USA. Foto: All Over Press
Vis mere


Parret, der er blevet kædet sammen siden maj i år, flyttede sammen i august.

Men Jennifer Anistons besøg på det nyåbnede brystkræftinstitut resulterede i, at den 42-årige skuespiller blev rørt til tårer. Patienternes historierne var tilsyneladende så hjerteskærende, at hun ikke kunne holde dem tilbage.

JENNIFER ANISTON
Oplevelsen kommer da også i kølvandet på en anden voldsom og rystende oplevelse i hendes liv. Jennifers mor blev for en måned siden ramt af en hjerneblødning.

Selv har Jennifer haft brystkræften tæt inde på livet i sit arbejde. Hun er nemlig producer og regisør på den nye film 'Five', hvor fem kvinders fortællinger om livet med brystkræft skildres.