Anne-Mette hitter som dansedronning i NATO.

Anne-Mette Rasmussen er ikke kun et hit som danser i Danmark. Også i NATO-hovedkvarteret i Bruxelles er der overvældende interesse for at se generalsekretær Anders Fogh Rasmussens kone folde sig ud på dansegulvet i en forførende rumba.

På rekordtid er alle 200 billetter til en pris af 50 euro blevet revet væk til det velgørendeheds-dansearrangement for NATO-ansatte og deres partnere, som Anne-Mette Rasmussen selv har taget initiativ til.

Sammen med sin Vild Med Dans-partner Thomas Evers Poulsen danser hun fire danse fredag 4. december, og bagefter underviser parret de 200 gæster.

- Overskuddet fra vores ballroom-evening skal gå til uddannelse af kvinder i Afghanistan. Jeg tror, der nok skal komme et pænt beløb ind, fortæller Anne-Mette Rasmussen.

Det har været vigtigt for hende selv at kunne være en del af den velgørenhedsaktivitet, som det militære NATO-samarbejde også omfatter.

- Folk køber en middag, og vi skal så give show efter desserten. Anders skal også med på dansegulvet, når vi kommer til den frie dans. Han slipper ikke. Anders er nu god til at danse, men selvfølgelig har jeg fået lært lidt mere på grund af Vild Med Dans, tilføjer Anne-Mette Rasmussen.