Den tyske håndboldklub HSV Hamburg bevæger sig igen på randen af konkurs. Det er kun lidt over et år siden, at klubben stod i en lignende situation, men dengang blev man reddet på målstregen. Men nu er den altså gal med økonomien igen for de tidligere Champions League-vindere.

Dermed skal klubbens tre danskere Allan Damgaard, Casper U. Mortensen og Hans Lindberg måske snart ud og lede efter nyt arbejde.

Ifølge tyske Bild mangler flere spillere at få løn helt tilbage fra oktober. Derudover skulle Team Tvist Holstebro også have 187.000 kr. til gode efter Allan Damgaards skifte til den tyske storklub denne sommer.

Klubbens tidligere mæcen Andreas Rudolph, den administrerende direktør Christian Fitzek, hovedsponsoren og storaktionær, Matthias Rudolph, skulle tirsdag have holdt et møde med de tre største kreditorer - og emnet skulle have været at få kreditorerne til at overtage en del af klubbens gæld.

Ifølge Christian Fitzek skal en løsning findes snart.

»Vi ved alle, hvor vi skal hen. Hvis kreditorerne ikke accepterer planerne, kan klubben ikke fortsætte. Jeg ser farerne, men jeg synes ikke, de er særlig store, fordi dialogen var så positiv. Men vi skal finde en løsning i denne måned. Vi er nødt til at genvinde en normal likviditet,« siger han til Bild.

Hamburg lidt i øjeblikket nummer syv i Bundesligaen.