VM-arrangøren kæmper videre for at sikre danske fans billetter til Danmarks semifinale, og flere svenskere har stadig dansker-billetter, man kan få fingre i.

Billetfarcen ved VM i håndbold er slet ikke slut  - og godt for det, hvis man er dansker og gerne vil til Kristianstad og se Danmark kæmpe om en plads i VM-finalen.

Der er stadig svenskere, der ønsker at bytte billetter til Kristianstad, hvor Danmark spiller, mod at få fat i billetter til svenskernes semifinale i Malmø. Altså den slags billetter mange danskere er brændt inde med. 

Der er faktisk flere måder, hvorpå du stadig kan være heldig at få fingrene i en af de 4000 billetter til Danmarks semifinale. 

VM-arrangørerne har oprettet en service, hvor der fra nu og så længe, der er folk, der ønsker at bytte billetter, sidder folk klar til at hjælpe. Eventuelt helt frem til kampdagen fredag. Man skal sende en mail til .semimalmo@handball2011.com
Læs mere her, hvor man blandt andet kan finde flere svenskere, der er klar til at bytte deres billetter til Danmarks kamp væk, flere ønsker at møde danskere i Malmø Arena tirsdag og bytte ansigt til ansigt.

En anden mulighed er at besøge handball2011 på facebook, mere end 60.000 er fans af den side. Her kan man udveksle telefonnumre/adresser osv. og selv arrangerer billet-bytteriet.

Man kan også finde folk at bytte billetter med ved at klikke på VM-arrangørens side her

I øvrigt er det lykkedes flere håndboldfans at købe billetter til Danmarks semifinale - uden at have noget at bytte med - tirsdag eftermiddag via www.ticnet.se. Men hvordan kan det lade sig gøre, når alt var udsolgt?

De svenske arrangører forklarer sporten.dk, at det kan lade sig gøre, hvis eksempelvis svenskere med billetter i Kristianstad har byttet til Malmø-billetter hos arrangøren - eller haft en såkaldt voucher, hvor man er sikret billet til en valgfri semifinale - og så har valgt Sveriges kamp i Malmø.

- Der kan være billetter at købe, og der kan komme flere, men der er formentlig tale om få billetter fra gang til gang. Men har vi nogle, sætter vi dem til salg, så det er også et godt sted at holde sig orienteret, siger pressechef Ola Richardsson.