Efter et år på sidelinjen brænder Kevin Magnussen for at komme tilbage på racerbanen. Og selvom det er ved at være småt med muligheder i Formel 1, arbejder hans manager, Dorte Riis Madsen, stadig på at skaffe danskeren tilbage i det gode selskab.

Og der er faktisk kontakt til flere hold, afslører hun over for TV2.

»Kevin taler med flere teams, men vi håber stadig på muligheden for at fortsætte hos McLaren,« siger hun.

Kevin Magnussen har i de seneste måneder været sat i forbindelse med et sæde hos flere hold. Williams har blandt andre været nævnt som en af mulighederne. Men det britiske team forlængede torsdag kontrakterne med holdets to nuværende kørere, Felipe Massa og Valterri Bottas.

Dorte Riis Madsen erkender også, at et Kevin Magnussen-comeback stadig er ude af deres hænder.

»Åbningen er ikke kommet endnu. Hverken hos McLaren eller hos et andet team. Vi er afhængige af, at en kører forlader Formel 1 eller skifter til et andet team,« siger hun.

Udover Williams er Kevin Magnussen også nævnt som et varmt bud hos det nye team i feltet, Haas. Ifølge BTs Formel 1-ekspert, Peter Nygaard, er amerikanerne et godt bud på en sæde til Magnussen.

»Kevin Magnussen har i modsætning til sidste år en fornuftig plan B, hvis Button får genvalg. Det er sandsynligvis hos det nye Haas-team, der inden for den nærmeste fremtid vil annoncere Esteban Gutierrez som den ene kører. Hvis McLaren-chancen glipper, er Magnussen i pole position til det ledige Haas-sæde, og hans chancer blev markant forøget i denne uge, da amerikanernes førstevalg, Nico Hülkenberg, valgte at forny sin aftale med Force India,« skriver han i sin blog.