Efter tre nederlag i træk fik Manchester United endelig lov til at smage sejrens sødme, da holdet lørdag vandt med 2-0 over Swansea i Premier League.

Dermed fik Michael Laudrup heller ikke lov til at prøve at vinde to gange på Old Trafford på under en uge, efter at Swansea i søndag sendte United ud af FA Cup'en allerede i tredje runde.

I første halvleg kunne det ellers godt ligne, at Swansea-spillerne var dem, der skulle stå med de største smil efter kampen. Manchester United havde de største chancer, og Januzaj ramte efter ti minutter overliggeren på et direkte frispark. Alligevel var det et meget tamt hjemmehold i de første 45 minutter, hvor Swansea sad på det meste og havde hele 65 procent af spillet. Mål blev det dog ikke til for nogen af holdene.

Helt anderledes var det i anden halvleg. United-spillerne lignede nogen, der havde fået en ordentlig skideballe af David Moyes i pausen og kom helt anderledes ud til den sidste halvdel af kampen.

Allerede efter et minuts spilletid stod det 1-0, da Antonio Valencia kunne sparke bolden ind. I første omgang havde Kagawa fået pareret et hovedstød, der dog røg lige ud til Valencia, som let kunne score.

Målet fik United op i et helt andet gear, og holdet kom frem til flere gode muligheder for at fordoble føringen. Og efter 58 minutter skete det endelig, da Danny Welbeck rettede et skud fra Patrice Evra af og kunne gøre det til 2-0.

Det mål punkterede Swansea en smule, der ikke på samme måde som i første halvleg kontrollerede kampen. Flere scoringer kom der dog ikke, og Manchester United undgik dermed holdets fjerde nederlag i træk, hvilket ville have været første gang siden 1961.

Med sejren er United på 7. pladsen ni point efter Chelsea, der ligger nummer et.

Swansea og Michael Laudrup ligger nummer 13 med tre point ned til nedrykningsstregen.