Den tilskuer, der torsdag løb på banen og kom helt tæt på Arsenals manager Arséne Wenger, er ifølge britiske medier nu blevet anholdt.

Episoden skete kort før tid, hvor Arsenal var bagud 0-2, og tilskueren, der råbte og gestikulerede mod Wenger, menes at være en vred Arsenal-fan, men ifølge den franske manager var der tale om en fan af hjemmeholdet Southampton.

» Det var en ung fyr. Han var ikke aggressiv, og jeg tror, at han var Southampton-supporter, sagde Wenger om episoden efter kampen,« som Arsenal endte med at tabe 0-2.

Det er ikke første gang at Arséne Wenger kommer i nærkontakt med utilfredse fans. I sidste måned oplevede Wenger således en række Arsenal-fans' vrede på en togstation, efter Arsenals 2-3 nederlag til Stoke. Her råbte de mange fans skældsord efter den 65-årige manager.

Arsenals nederlag torsdag betød, at Southampton passerede dem i tabellen, og da Tottenham senere samme dag fik alle tre point, da de slog topholdet Chelsea 5-3, efterlader det Arsenal på Premier Leagues sjetteplads.